Louis Vuitton Cruise 2017: To show στο Rio de Janeiro

To Ρίο ντε Τζανέιρο είναι στο μάτι μιας καταιγίδας: βασανίζεται από μια κατάρρευση της κυβέρνησης, την οικονομική κρίση και τον ιό zika. Συν τοις άλλοις, έχει Ολυμπιακούς Αγώνες για να παραδώσει σε 68 ημέρες. Το σύστημα του μετρό δεν έχει τελειώσει, πόσο μάλλον το μπιτς βόλεϊ γήπεδο το οποίο θα είναι το καμάρι της Copacabana Beach, αλλά είναι προς το παρόν τίποτα περισσότερο από μια μάζα των ικριωμάτων στην άμμο.

Σε αυτή την δίνη το Σαββατοκύριακο βρέθηκε ο Nicolas Ghesquière, καλλιτεχνικός διευθυντής των γυναικείων στο Louis Vuitton, για να επιδείξει τελευταία Cruise συλλογή του για τη γαλλικό luxury μεγαθήριο. Με την πρώτη ματιά, η επιλογή του μοιάζει σχεδόν σαν την απόφαση του Karl Lagerfeld να οργανώσει το show Chanel στην Κούβα πριν από τρεις εβδομάδες. Αλλά ενώ οι Κουβανοί έχουν αποκοπεί από τον υπόλοιπο κόσμο από την άποψη της μόδας για περίπου 60 χρόνια, οι Βραζιλιάνοι έχουν λίγο πολύ συμβαδίσει με τους υπόλοιπους. Όχι μόνο έχουν πραγματικά supermodels να επιδείξουν – όπως η Gisele Bundchen, η Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima, για να αναφέρουμε μόνο τρία – είναι και μανιώδεις καταναλωτές τσαντών, και αξεσουάρ του Vuitton. Και τώρα, σίγουρα, και ολόκληρων των συλλογών του.

Όσον αφορά στα ρούχα της συλλογής υπήρχε ένα sporty vibe, είτε με παντελόνια με πολλές τσέπες, ή μίνι φορέματα με φερμουάρ, και άνετα παπούτσια και μπότες από neoprene εμπνευσμένα από flipflops. Πάρε μια γεύση!







Read More

And More