ΜΟΝΟ η Rihanna θα μπορούσε να φορέσει αυτό το Saint Laurent παλτό…

Ενώ κάποιες γίνονται icon μόδας για την ικανότητά τους να κάνουν ακόμη και τα πιο απλά ρούχα να φαίνονται αναβαθμισμένα και κομψά, η Rihanna κέρδισε τα style-credits της για ακριβώς το αντίθετο. Η σταρ έχει κάνει εξωφρενικά, απροκάλυπτα σέξι, statement κομμάτια να φαίνονται εντελώς φορέσιμα, και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και στην πρόσφατη έξοδό της στη Νέα Υόρκη.
Η Rihanna βγήκε λοιπόν χθες φορώντας ένα φωτεινό κόκκινο, γούνινο, σε σχήμα καρδιάς παλτό που είδαμε για πρώτη φορά στο runway του Saint Laurent για το Φθινόπωρο ’16 και είχαμε αναρωτηθεί ποιος στη γη θα μπορούσε να έχει ό, τι χρειάζεται για να το φορέσει και να μπορεί να το υποστηρίξει.
Μόλις λοιπόν εντοπίσαμε τη Rihanna να το φοράει, κουνήσαμε το κεφάλι, φυσικά. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν υπήρξε fashion στιγμή που δεν έχει αντιμετωπίσει με ευκολία -φορώντας τα πάντα, από ένα see-through φόρεμα μέχρι ένα gown με τεράστια ουρά, με αδιαφορία. Και έτσι, όταν εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, με τη σχεδόν cartoonish δημιουργία, έδειχνε cool και ανέμελη, χάρη σε ένα baseball-cap και ένα ζευγάρι lace-up sandals με τα οποία το συνδύασε.

Mετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τη Rihanna με το πιο τολμηρό παλτό της φετινής σεζόν!


Saint Laurent Φθινόπωρο ’16


Read More

And More