Madwalk 2016: Ξεχωριστές εμφανίσεις από τη BSB!

Για 4η συνεχή χρονιά, η BSB ήταν υποστηρικτής στο απόλυτο Fashion Music Project, MADWALK by Aperol Spritz 2016, που πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα 18 Απριλίου), στις «Αποθήκες Μπήτρου».

Η BSB σε ένα εντυπωσιακό act με τους Playmen και το Χρήστο Μάστορα από τις ΜΕΛΙSSES παρουσίασε ένα μέρος της καλοκαιρινής της συλλογής που αποτελείται από μια σειρά από fluo πυροτεχνήματα! Φούξια, lime, πορτοκαλί και ηλεκτρίκ οι κυρίαρχες αποχρώσεις της συλλογής με μοναδικά marble και tie dye prints πάνω σε μουσελίνα, παγιέτα, δίχτυ και δαντέλα, elements τα οποία δημιουργούν dramatic illusions στο layering των ρούχων. Denim παντελόνια και σορτς συνδυασμένα με oversized φούστες, must-have tops και super mini φορέματα απογειώνουν το “street couture” του brand και αναδεικνύουν το νέο girly look της BSB ως την πιο εκκεντρική τάση της κολεξιόν!


Ντορέττα Παπαδημητρίου


Μαίρη Συνατσάκη

Επιπλέον, η BSB συμμετείχε σε μια ξεχωριστή πασαρέλα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, σε ένα μοναδικό act με την Ελένη Φουρέϊρα και το νέο της τραγούδι «δεν σου χρωστάω αγάπη» με θέμα κατά της γυναικείας κακοποίησης! Ένα υπέροχο φόρεμα στυλ κιμονό από μεταξωτό ύφασμα σε απόχρωση του χρυσού, δημιουργήθηκε από την BSB και το παρουσίασαν επώνυμες γυναίκες από το χώρο της τέχνης, του θεάματος και του αθλητισμού (Πηγή Δεβετζή, Νικολέττα Καρρά, Ιλένια Γουίλιαμς, Κατερίνα Τσάβαλου, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, Μάντυ Περσάκη, Ιωάννα Πηλιχού, Αναστασία Παντούση, Ξένια Even-Rec).


Μαντώ Γαστεράτου

Το συγκεκριμένο φόρεμα θα πωλείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας BSB στη διεύθυνση: bsbfashion.com καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα της. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του φορέματος, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου, «Αγκαλιά», ο οποίος στηρίζει οικονομικά, υλικά και ψυχολογικά μητέρες που για λόγους εγκατάλειψης, κακοποίησης ή κοινωνικοοικονομικούς χρειάζονται προστασία και καθοδήγηση για εκείνες και το παιδί τους από το στάδιο της κύησης αλλά και μετά τον τοκετό. Στόχος της «Αγκαλιάς» είναι να παρέχει υπηρεσίες εντελώς δωρεάν και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις ώστε το παιδί να μεγαλώνει σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον. Αγοράζοντας το πανέμορφο αυτό φόρεμα συνεισφέρετε κι εσείς στο σημαντικό αυτό σκοπό.


Ευαγγελία Αραβανή

Τέλος, στο κόκκινο χαλί περπάτησαν και φωτογραφήθηκαν πολλές celebrities με ρούχα BSB όπως οι:

Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Αραβανή, Μαντώ Γαστεράτου (παρουσιάστρια Mad tv), Ευαγγελία Τσιορλίδα (παρουσιάστρια Mad tv.

Read More

And More