Madwalk 2016: Τι φόρεσαν οι celebrities; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

To Madwalk 2016 τo πιο αγαπημένο event που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, επανήλθε δυναμικά για έκτη συνεχή χρονιά! Και όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας βρέθηκαν μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει Live Performances με πρωτότυπα Fashion Shows.

Και φυσικά δεν ήταν λίγοι οι celebrities που βρέθηκαν στο show είτε γιατί πήραν μέρος, είτε γιατί ήθελαν να απολαύσουν την εντυπωσιακή εκδήλωση που ενώνει τη μόδα με τη μουσική.

Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις των celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί! Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!


Η Τάμτα επέλεξε ένα look Stelios Koudounaris και το συνδύασε με γόβες sur mesure Sante και κοσμήματα Svarovski.


H Demy φόρεσε ένα λευκό κοστούμι του σχεδιαστή Dimitri Petrou.


Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε δερμάτινο κορσέ και ψηλόμεση παντελόνα Ourania Kay ενώ ολοκλήρωσε το look της με πέδιλα Versace.


H Nτορέττα Παπαδημητρίου φόρεσε μια custom made ολόσωμη φόρμα, BSB και ολοκλήρωσε το look με κοσμήματα, Vourakis κα clutch bag, Nine West.


H Tόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα maxi δίχρωμο φόρεμα με βολάν.


Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε ένα maxi ιριδίζον φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, BSB.


Η Xenia Ghali φόρεσε μια denim σαλοπέτα με μπούστο σε φλούο αποχρώσεις και ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Μαντώ Γαστεράτου φόρεσε ένα μίνι φόρεμα από δαντέλα στις αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ BSB ενώ ολοκλήρωσε την εφάνισή της με χρυσά, ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επέλεξε ένα maxi φόρεμα στους τόνου του χρυσού, του σχεδιαστή Spiros Stefanoudakis.


Η Courtney Parker φόρεσε ένα λευκό κοστούμι με χρωματιστή λεπτομέρεια στη μέση Spiros Stefanoudakis.


Η Έλενα Τσαγκρινού επέλεξε ενα maxi ολοκέντητο φόρεμα σε aqua απόχρωση Celia Kritharioti.


H Γωγώ Μαστροκώστα φόρεσε μια μίνι μαύρη φούστα από τη δική της συλλογή και τη συνδύασε με λευκό πουκάμισο Dsquared2 και μαύρα πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες.


Η Ευαγγελία Αραβανή εμμφανίστηκε με ένα μίνι φόρεμα σε magenta απόχρωση BSB σε συνδυασμό με κίτρινα πέδιλα και rose gold clutch bag.


H Mαρία Κορινθίου επέλεξε ένα maxi gown με δαντέλα και λεπτομέρειες από παγιέτες Celia Kritharioti.


Η Ευγενία Δημητροπούλου επέλεξε ένα nude midi φόρεμα Konstantinos Melis by Laskos και γόβες.


Η Νικολέττα Καρρά φόρεσε ένα maxi μαύρο φόρεμα με cut-outs, Be You.


Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα ημιδιάφανο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα και ολοκλήρωσε το look της με ένα μακρύ γιλέκο -όλα Deux Hommes και ψηλοτάκουνα πέδιλα.


H Νικολέττα Ράλλη φόρεσε ένα καρό στράπλες φόρεμα σε 50΄ς στιλ Vasilis Zoulias και ολοκλήρωσε το look της με πέδιλα Tsakiris Mallas.

Read More

And More