Melania Trump: Η στιλιστική εξέλιξη της νέας Πρώτης Κυρίας!

Είναι πρώην μοντέλο, 46 ετών, σλοβενικής καταταγωγής και έχει την ομώνυμη beauty σειρά της. Ο λόγος για την πολυσυζητημένη Mελάνια Τραμπ, σύζυγο του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump.

“Εγώ δεν ακολουθώ ό, τι είναι στη μόδα τώρα. Απλά ακούω τον εαυτό μου και ό, τι μου αρέσει… περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία ή να δω πώς αισθάνομαι κάθε μέρα”, είπε η ίδια για το στιλ της. Και αυτός είναι ο λόγος που το στιλ της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί προβλέψιμο! Σε γενικές γραμμές, προτιμάει τις φόρμες κοντά στο σώμα, οι χρωματικές της επιλογές κυμαίνονται από κομψά neautrals μέχρι έντονες αλλά και παστέλ αποχρώσεις ενώ την έχουμε δει ακόμα και με τολμηρές επιλογές όπως prints με αστέρια και ριγέ clutch bag. Κάποιες φορές οι εμφανίσεις ειναι πετυχημένες, ενώ κάποιες άλλες όχι και τόσο.

Oι σχεδιαστές που επιλέγει είναι Alexander McQueen, Valentino, Dolce & Gabbana και Michael Kors ενώ δείχνει μια αφοσίωση στο shoulder robing,την τέχνη της εξισορρόπησης του παλτό στους ώμους. Τέλος, αγαπάει να συντονίζει τα χρώματα μεταξύ τους – μια τάση που επιλέγει φανατικά και η Kim Kardashian– και όπως η ίδια η Melania έχει πει στο παρελθόν για την γκαρνταρόμπα της: “Είμαι πολύ οργανωμένη, και μου αρέσει πάντα τα χρώματα να είναι ταξινομημένα, ακόμη και τα παπούτσια”.

Δες εδώ πως εξελίχθηκε το στιλ της μέσα στα χρόνια!

Read More

And More