Mια μαγική βραδιά από την Axel!

Secret dinner, open hearts. Μία μαγική, γιορτινή βραδιά διοργάνωσε η εταιρία Axel για 30 εκλεκτούς καλεσμένους της στο κατάστημα Axel της Κηφισιάς.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το βράδυ της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, το πολυαναμενόμενο Secret Dinner της Axel έγινε πραγματικότητα. Οι τριάντα προσκεκλημένοι της Axel παρευρέθηκαν με πολλή χαρά σε μια ξεχωριστή βραδιά, η οποία εκτυλίχθηκε σε μία μοναδική εμπειρία για όλους, γεμάτη μουσικές εκπλήξεις, φίνες Χριστουγεννιάτικες γεύσεις και όλα αυτά με φόντο το μαγευτικό σκηνικό που δημιουργήθηκε στο showroom του νέου καταστήματος Axel, στην Κηφισιά.

Αργά το απόγευμα, υπό τους ήχους του σαξόφωνου, άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι. Ανάμεσά τους εκπρόσωποι του εγχώριου τύπου, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα από τους χώρους της showbiz, της μόδας, της μουσικής, των επιχειρήσεων και της τηλεόρασης, όπως οι Μελίνα Ασλανίδου, Βάσω Κολλιδά, Δήμητρα Κωστάκη, Αθηνά Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, Βασιλική Τσεκούρα, η Χρυσιάννα “Shoprano” Ανδριοπούλου, οι “Kisterss” Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, ο Χάρης Ντάβλας, ο Γιώργος Ντάβλας και η σύζυγός του Έλενα Μητσοπούλου και, φυσικά, η λαμπερή Axel Woman Φαίη Σκορδά!

Το ούτως ή άλλως εντυπωσιακό κατάστημα Axel στην Κηφισιά είχε μετατραπεί σ’ ένα ονειρικό σκηνικό, που αποτέλεσε talk of the evening, ενώ το επίσης γιορτινό μενού “εμπλουτίστηκε” με ζωντανή μουσική και τραγούδι, στο οποίο με πολύ κέφι συμμετείχαν και πολλοί από τους καλεσμένους.

Οι επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες της Axel, Κωνσταντίνος Λαγουμάκης και Iφιγένεια Κουτσουβέλη, αντάλλαξαν ευχές για μια όμορφη και δημιουργική, νέα χρονιά με τους καλεσμένους τους και το Axel Secret Dinner ολοκληρώθηκε μέσα σε μια πολύ ζεστή, φιλική και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με … open hearts και αισιόδοξη, γιορτινή διάθεση ! Πάρε μία γεύση!

Read More

And More