O Anthony Vaccarello έκανε ένα απίστευτα σέξι ντεμπούτο στον Saint Laurent!

O Anthony Vaccarello ήταν ένας φυσικός διάδοχος για τον Hedi Slimane, με το σέξι, party-girl στιλ που πάντα έβαζε στο τραπέζι. Αλλά από πού μπορεί κανείς να ξεκινήσει κατά την άφιξή του σε ένα τέτοιο πλούσιο ιστορικό οίκο;
Ο Vaccarello είχε στιγμιότυπα της εποχής του Yves μέσα στο κεφάλι του. Μία εικόνα ήταν η Παλόμα Πικάσο, “που προσγειώθηκε” στη ζωή του μόδιστρου, με τα ρούχα από δεύτερο χέρι και το δικό της στιλ. Ήταν η έμπνευση πίσω από τη συλλογή “scandal” του σχεδιαστή το 1972, η οποία είχε περιγραφεί ως «ασεβής και ενοχλητική για τα μάτια της κοινωνίας.”
Με αυτό ως αφετηρία, ο Vaccarello επισημαίνει ότι υπάρχει ομορφιά πίσω από ό, τι “διαταράσσει”. Αν η λέξη χυδαίο θα μπορούσε ποτέ να χρησιμοποιηθεί ως φιλοφρόνηση, τότε σίγουρα θα ταίριαζε εδώ. Η συλλογή περιλάμβανε λοιπόν φορέματα που άφηναν όχι μόνο ένα ώμο γυμνό, αλλά ένα ολόκληρο στήθος. Ευτυχώς, τα αξεσουάρ Saint Laurent έρχονται για να καλύψουν τη θηλή αυτή τη σεζόν, και το αποτέλεσμα; Απλά υπέροχο.
Αλλού στη συλλογή αυτό που ξεχώρισε είναι αυτό που ο Vaccarello αποκαλεί «αναθεώρηση» του για το σμόκιν. Υπήρχαν αποδομημένα παλτά, jumpsuits, και διαφορετικοί τρόποι για να σετάρεις διάφορες επιλογές, χωρίς να χρειάζεται να βγεις από τα 50 looks του.
Οι σημειώσεις του show εξηγούσαν ότι στο πλαίσιο της συλλογής ήταν μια δεύτερη συλλογή που θα έκανε τον Saint Laurent υπερήφανο. «Αυτό που αγαπούσε πάνω απ ‘όλα: Να συστρέφει ο,τιδήποτε συμβατικό και να φλερτάρει με το κακό γούστο. Και ο Vaccarello το πέτυχε.












Read More

And More