Ο Azzedine Alaia προβλέπει ότι το επόμενο βήμα του Hedi Slimane είναι η Chanel!

Ο Hedi Slimane εγκατέλειψε το ρόλο του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Saint Laurent την περασμένη εβδομάδα μετά από μήνες φημών, και ο Anthony Vaccarello ανακοινώθηκε ως ο νέος αντικαταστάτης του. Ο Αzzedine Alaia, τoυ οποίου τα couture κομμάτια και τα παπούτσια τον έχουν κάνει ένα από τα πιο hot ονόματα στη βιομηχανία, ανυπομονεί να δει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του σχεδιαστή.

“Θέλω να δω τι πρόκειται να κάνει ο Hedi”, είπε στη Vogue Italia. “Θα ήμουν πολύ έκπληκτος αν πήγαινε πίσω στο Dior (όπου ο Slimane ήταν ο σχεδιαστής των ανδρικών ρούχων από το 2000 έως το2007). Αλλά εγώ δεν θα εκπλαγώ αν πάει και στη Chanel. Είναι φίλοι με τον Karl Lagerfeld και δεν θα ήταν λάθος κίνηση να πήγαινε μαζί του στη Chanel. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με ανδρικά, να συνεχίσει με τα ready-to-wear και, στη αργότερα, θα μπορούσε να αναλάβει εντελώς … “
Ο Alaia εργαστεί στο παρελθόν με τον Hedi και άλλα μεγάλα αστέρια της μόδας σε ένα project για τη Louis Vuitton 1992-1995, και έχει δει μια μεγάλη αλλαγή στον οίκο του από τότε.

Read More

And More