O Christian Louboutin μας συστήνει το Shoepeaks clutch!

Τα παπούτσια είναι αντικείμενο φαντασίας για τους σχεδιαστές. Η Elsa Schiaparelli μετέτρεψε περίφημα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σε ένα εντυπωσιακό καπέλο, και τώρα ο Christian Louboutin, η ιδιοφυΐα του παπουτσιού της εποχής μας, έχει αναδιαμορφώσει τα δικά του ψηλά τακούνια σε ένα cool clutch. Μέρος της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017, το minaudière ShoePeaks στην πραγματικότητα αποτελείται από δύο signature Kate γόβες του σχεδιαστή που έχουν λιώσει μαζί για να σχηματίσουν αυτό το ιδιαίτερο και σουρεαλιστικό αντικείμενο.

Με μια καλλιτεχνική, γλυπτική εμφάνιση και με τη χαρακτηριστική κόκκινη σόλα να πλαισιώνουν το σχεδιασμό του, αυτό είναι ένα clutch που είναι εξίσου κομμάτι τέχνης και τη μόδας. Το εσωτερικό του είναι επενδεδυμένο με γυμνό δέρμα αρνιού, το ίδιο όπως και κάθε πραγματικό παπούτσι του σχεδιαστή και μάλιστα διαθέτει ένα ανάγλυφο λογότυπο. Οι τελευταίες πινελιές είναι ένα διακριτικό κούμπωμα στο πίσω μέρος και μια αφαιρούμενη χρυσή αλυσίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορέσεις την τσάντα στο σώμα ή στον ώμο σου.

Στην τιμή των 3.500 δολαρίων, το Shoepeaks clutch είναι διαθέσιμο από χρυσό μέταλλο και μαύρη λάκα στην ιστοσελίδα του Louboutin.

Read More

And More