Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.04.2016 | 12:04

O Francisco Costa αποχωρεί από τον Calvin Klein

O Francisco Costa αποχωρεί από τον Calvin Klein
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Francisco Costa αποχωρεί από τον Calvin Klein, όπως το brand επιβεβαίωσε σήμερα, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο βάρος στις εικασίες ότι ο Raf Simons έχει οριστεί να τον αντικαταστήσει. Ο Costa, δημιουργικός διευθυντής της γυναικείας σειράς του Calvin Klein Collection, και ο Italo Zucchelli, ο οποίος υπηρετούσε ως καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών Calvin Klein Collection, αποχωρούν ως μέρος μιας "παγκόσμιας εξέλιξης" για το brand.

Ο Steve Shiffman, CEO της Calvin Klein, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η δημιουργική στρατηγική σηματοδοτεί την αρχή για ακόμη ένα σημαντικό κεφάλαιο της κληρονομιάς του Calvin Klein μετά την αποχώρηση του κ. Calvin Klein. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Francisco και Italo για την αδιάκοπη προσήλωσή τους στην μάρκα Calvin Klein καθώς και για τα επιτεύγματά τους κατά την τελευταία δεκαετία. Έχουν συμβάλει και οι δύο σημαντικά στην εδραίωση της ηγετικής θέσης του οίκου Calvin Klein στη βιομηχανία της μόδας παγκοσμίως, κάτι που κατάφεραν με αφοσίωση, συγκέντρωση και δημιουργικότητα».

Η κίνηση αυτή έρχεται καθώς η αμερικανική εταιρεία προσπαθεί να βρει έναν σχεδιαστή να «ενοποιήσει όλες τις σειρές Calvin Klein κάτω από ένα δημιουργικό όραμα". Η ανακοίνωση αυτή κάνει τον Simons - ακόμη περισσότερο ένα φαβορί για αναλάβει τα ηνία του οίκου.

Ο Costa ανέλαβε την δημιουργική διέυθυνση του οίκου το 2004 και είναι ο μόνος σχεδιαστής που έχει ηγηθεί του brand, εκτός από τον ιδρυτή.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10