Ο Karl Lagerfeld δημιούργησε ένα Chanel Κέντρο δεδομένων με ρομπότ στο Paris Fashion Week

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα events στο πρόγραμμα του Paris Fashion Week – το show της Chanel. Ο Karl Lagerfeld δημιουργεί πάντα φανταστικά σκηνικά γύρω από ένα θέμα και για τη σεζόν SS17 δημιούργησε ένα Data Center της Chanel, που περιλέμβανε μοντέλα- ρομπότ, αξεσουάρ με φωτισμό και πολύχρωμα καλώδια. Mετακινήσου προς τα κάτω για να δεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το show της Chanel!

1. Η Chanel μεταμόρφωσε το Grand Palais σε κέντρο αποθήκευσης δεδομένων με γιγαντιαίους επεξεργαστές υπολογιστών σχηματίζοντας διαδρόμους μέσα στο χώρο.

2. Η μούσα της Chanel Lily-Rose Depp καθόταν στην πρώτη σειρά δίπλα από την Courtney Love και την κόρη της Frances Bean Cobain.

3. Δύο μοντέλα ντυμένα ως ρομπότ με λευκά Chanel άνοιξαν το show.

4. Μετά τα Coco-robots ήρθε μια παρέλαση μοντέλων με επικεφαλής την Αrizona Muse φορώντας κοντές φούστες και σακάκια σε μια ποικιλία από φωτεινά χρώματα.

5. Σχεδόν κάθε μοντέλο φορούσε baseball cap στο πλάι. Μερικά ήταν σε νέον αποχρώσεις, άλλα ήταν μαύρα.

6. Η τσάντα Chanel πήρε μια σημαντική επανεκκίνηση. Στο runway σήμερα ήταν techno στιλ που φώτιζαν στην έξω πλευρά.

7. Άνετα παπούτσια κυριάρχησαν στο runway. H Chanel δημιούργησε γόβες με χαμηλά, τετράγωνα τακούνια με επενδύσεις στον αστράγαλο που συνόδευαν κάθε εμφάνιση. Όταν τα μοντέλα δεν φορούσαν τις γόβες, φορούσαν κλασικές Chanel μπαλαρίνες.

Read More

And More