O Peter Dundas αποχωρεί από τον οίκο Roberto Cavalli

O Νορβηγός σχεδιαστής ήταν στο τιμόνι του ιταλικού οίκου μόδας από τον Μάρτιο του 2015, και παρουσίασε την τελευταία του συλλογή για το brand περασμένο μήνα στο Milan Fashion Week.
Ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου Gian Giacomo Ferraris επιβεβαίωσε την αναχώρηση του Dundas σήμερα το πρωί.
«Εκ μέρους του Roberto Cavalli και των μετόχων μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Peter Dundas για τη συμβολή του στο εμπορικό σήμα, και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον του», είπε, σύμφωνα με το WWD. “Ό οίκος Roberto Cavalli περνά μέσα από μια περίοδο μετασχηματισμού, η ομάδα σχεδιασμού θα συνεχίσει και ο διορισμός ενός νέου δημιουργικού διευθυντή θα γίνει σύντομα».

Ο Dundas πρόσθεσε ότι είναι ευγνώμων για το χρόνο του στον Cavalli, όπου ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργική κατεύθυνση των γυναικείων και ανδρικών ready-to-wear, όπως και των συλλογών με αξεσουάρ. Επίσης, εμπλεκόταν άμεσα στις στρατηγικές μάρκετινγκ και επικοινωνίας της μάρκας.
“Θέλω να ευχαριστήσω τον Roberto Cavalli και την ομάδα για αυτήν την πολύτιμη εμπειρία και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις μελλοντικές προσπάθειές τους», είπε.

Πριν το διορισμό του στον Cavalli, o Dundas είχε εργαστεί ως καλλιτεχνικός διευθυντής στους οίκους Emilio Pucci και Emanuel Ungaro.Την πρώτη του συλλογή για τον Cavalli την παρουσίασε στο Μιλάνο, τον Σεπτέμβριο του 2015 για την άνοιξη του 2016, αλλά έλαβε μικτές κριτικές για τις 80’s πινελιές και το νεανικό χαρακτήρα της. Στις πρόσφατες συλλογές του όμως, ο Dundas επέστρεψε στα πλούσια και πολυτελή σχέδια με animal prints και το ’70s vibe.

Read More

And More