Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.05.2016 | 23:41

O Στέλιος Κουδουνάρης παρουσιάζει τη νέα συλλογή του για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016!

O Στέλιος Κουδουνάρης παρουσιάζει τη νέα συλλογή του για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η συλλογή συνδυάζει μια προσωπική εσωστρέφεια ως προς την πηγή έμπνευσης αλλά και μια εξωστρέφεια ως προς την απεύθυνση και το κάλεσμα του κοινού που τον αφορά.

Σε μια εποχή που επαναπροσδιορίζεται, καταθέτει την ωριμότερη σχεδιαστικά συλλογή του. Ανατρέχει βαθειά στο παρελθόν και εξετάζει την κλασσική αρχιτεκτονική, τους κανόνες, το μέτρο και τον ρυθμό των αρχαίων Ελλήνων. Η αρχιτεκτονική εφαρμοσμένη με έναν μοναδικό τρόπο στα σχέδια του, μεταμορφώνει τα φυσικά σχήματα σε φορέματα με σύνθετη δομή. Παρ’ ολη την αυστηρότητα και το δυναμισμό του δωρικού ρυθμού, από τον οποίο και φαίνεται να είναι επηρρεασμένος, τα αποτελέσματα στη συλλογή του σχεδιαστή, συνδυάζουν χάρη, άνεση και λεπτότητα. Οι εξαίσια επεξεργασμένες λεπτομέρειες, μεταφράζουν με τον δικό του μοναδικό τρόπο, την ομορφιά της εποχής που εξετάζει και την προσαρμόζουν στο σήμερα. Υφάσματα ανάγλυφα, με πτυχές και κίνηση αλλά και αιώνια μεταξωτά που δίνουν την απαραίτητη στιλπνότητα και προσδιορίζουν την γυναικεία φιγούρα.

Η γραμμική ανδρόγυνη σιλουέτα που εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε συλλογή και προσαρμόζεται στις ανάγκες της, αντικαθίσταται από μια γυναίκα που δείχνει πιο πληθωρική στο σύνολό της. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από μια “ δωρική” θηλυκότητα και αποτελείται από διαφορετικές ενότητες που εναλάσσονται και αλληλοσυμπληρώνονται, με σκοπό τον απόλυτο σνδυασμό όλων των τάσεων που προτείνονται. Εντονο όπως σε κάθε καλοκαιρινή συλλογή, το κομμάτι του βραδινού cocktail το οποίο επιτρέπει στον σχεδιαστή να εκφράσει την αγάπη του για το γυναικείο σώμα.

Mετακινήσου προς τα κάτω για να πάρεις μια γεύση από τη νέα του collection!

stelioskoudounaris.com

Αχαιού 15, Κολωνάκι, Αθήνα, τηλ.211 1829932
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10