Ο οίκος Alexander McQueen μηνύεται για το νυφικό της Kate Middleton!

Μια σχεδιάστρια μηνύει τον οίκο Alexander McQueen με τους ισχυρισμούς ότι χρησιμοποίησε ιδέες και σκίτσα της για να δημιουργήσει το νυφικό η το οποίο η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η Christine Kendall, μια σχεδιάστρια νυφικών που εδρεύει στο Hertfordshire, υποστηρίζει ότι το φόρεμα που η Sarah Burton δημιούργησε για το γάμο της Kate Middleton το 2011 διαθέτει κάποιες από τις δικές της ιδέες που είχε υποβάλει στο παλάτι πέντε μήνες πριν από το γάμο.

Παρά τους ισχυρισμούς της Kendall ότι η Δούκισσα είδε τα σχέδιά της και εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή, ένας εκπρόσωπος για την Δούκισσα είπε στη The Sunday Times ότι ποτέ δεν είχε δει τα σκίτσα.

Ο οίκος Alexander McQueen αρνείται τις καταγγελίες, με εκπρόσωπό του να δηλώνει “. Βρισκόμαστε σε αμηχανία για τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. Η Christine Kendall μας πλησίασε σχεδόν πριν από τέσσερα χρόνια, και ήμασταν σαφείς μαζί της ότι ο ισχυρισμός της ότι η Sarah Burton αντέγραψε τα σχέδιά της για το βασιλικό γάμο, ήταν ανοησίες.

Η “Sarah Burton δεν είδε ποτέ σχέδια ή σκίτσα της κας Kendall και δεν γνωρίζαμε καν την ίδια προτού εκείνη έρθει σε επαφή μαζί μας – περίπου 13 μήνες μετά το γάμο.

“Δεν γνωρίζουμε γιατί η κα Kendall έθεσε και πάλι το ίδιο θέμα, αλλά εδώ δεν χωρούν αμφιβολίες: Ο ισχυρισμός αυτός είναι γελοίος”.

Read More

And More