Ο οίκος Dior παρουσίασε τη νέα Cruise συλλογή για το 2018

Εχθές το απόγευμα η creative director του Dior, Maria Grazia Chiuri, παρουσίασε την Cruise συλλογή του οίκου στη Santa Monica στο Λος Άντζελες μέσα σε ένα φυσικό πάρκο. Η συλλογή περιείχε μίνι φορέματα, μπουφάν χρωματιστά και χοντρά πλεκτά που ταίριαζαν τέλεια με τη χαλαρή ατμόσφαιρα του χώρου.

Όσον αφορά στο location, οι επισκέπτες καθόντουσαν στις καρέκλες με θέα τους αμμόλοφους και τα αερόστατα και το show ξεκίνησε μετά το ηλιοβασίλεμα. Όχι δεν υπήρχε συγκεκριμένο stage. Τα μοντέλα περπατούσαν πάνω στο βρώμικο έδαφος με μπότες και flat σανδάλια.

#diorcruise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη vashtiwindish (@vashtiwindish) στις

Το παρών στο show έδωσαν η Charlize Theron, η Freida Pinto, η Demi Moore και η Rihanna, η οποία φόρεσε ένα jeans και τη νέα γούνα που έφερε την υπογραφή του οίκου.

Perfeição! Rih no desfile de moda #DiorCruise 2018 em Los Angeles / Perfection! Rih at the #DiorCruise 2018 fashion show in Los Angeles #Rihanna #badgalriri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rihanna Brazil (@rihannarj) στις

Τα γιλέκα και τα jacket από μεταξωτό ζακάρ είχαν γήινες αποχρώσεις, με ελαφρώς μαυρισμένες φθορές και σκουριά, ενώ τα βλέμματα τράβηξε η νέα γούνα που λάνσαρε ο οίκος.

#DiorCruise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη andrés. (@intheshapeofaboy) στις

Πολλά από τα φορέματα είχαν μπούστο με κορδόνι, τετράγωνη λαιμόκοψη και πρωταγωνιστούσε η midi γραμμή. Υπήρχαν επίσης πολλές αφρικανικές παρτιτούρες στα κεντημένα wrap dresses. Μερικά από αυτά είχαν sequined μοτίβο, ενώ άλλοι είχαν “πρωτόγονα” κεντήματα γυναικών και ζώων.

Amazing show, venue and collection Congrats #mariagraziachiuri @dior #DiorCruise #fashionmy #moalmada

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mônica Almada (@moalmada) στις

Τα looks “συνοδεύονταν” από καπέλα που έδεναν στο πηγούνι και διακοσμούνταν με τιρκουάζ πέτρες.

✖️ #DiorCruise show in #LA ^ – #streetstylevibes #JT_ARCHIVES by #jeffthibodeau

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JEFF THIBODEAU (@jeffthibodeauco) στις

Read More

And More