O oίκος Saint Laurent μόλις κυκλοφόρησε το νέο του film!

Επτά μήνες, τέσσερις καμπάνιες και ένα show βρίσκονται ήδη στη θητεία του πρώην σχεδιαστή του Versus Versace, Anthony Vaccarello από τότε που ανέλαβε τα ηνία του Saint Laurent. Και σήμερα, λιγότερο από ένα μήνα μετά την έναρξη της τρίτης καμπάνιας του ο οίκος δημοσιεύει την τελευταία δουλειά του: #YSL04 – Evening Part 1.
Φωτογραφημένη από τον Collier Schorr η ταινία απεικονίζει μια σκηνή σε club. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν μια ομάδα από μούσες του Vaccarello, πολλές από τις οποίες περπάτησαν στο σόου SS17 -όπως οι Freja Beha Erichsen, Cara Taylor, Hiandra Martinez, Jourdana Phillips, Mileshka, Sasha Kichigina και Selena Forrest.

Eπίσης συμμετέχει το μόνο αρσενικό μοντέλο του show, o φωτογράφος David Friend και άλλο ένα αγόρι – το μοντέλο και μουσικός Josh McLellan. Η ταινία μας δίνει μια σαφέστερη εικόνα λοιπόν του του πως μοιάζει ο άνδρας Saint Laurent στο πλαίσιο του Vaccarello. Όσο για το soundtrack του φιλμ, ακούμε την Erichsen να διαβάζει ένα κείμενο από τον Andy Warhol επάνω από την 7η Συμφωνία του Μπετόβεν.

Read More

And More