Oι 5 must-see στιγμές από το Couture show της Chanel!

Ο Karl Lagerfeld επέστρεψε στο Grand Palais σήμερα για να παρουσιάσει τη συλλογή Haute Couture Chanel για τη σεζόν Φθινόπωρο 2016 στο Παρίσι, και όπως κάθε Chanel υπόθεση, το show χαρακτήρισαν περίτεχνα set, αξέχαστα μοντέλα, και μοναδικά ρούχα. Το σημερινό λοιπόν couture set, ήταν ένα όμορφο αφιέρωμα στο δικό ατελιέ της Chanel και το προσωπικό της, τους ανθρώπους που εργάζονται με τέτοια ακρίβεια, ώστε να φέρουν τα οράματα του Karl στη ζωή. Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις αυτά που πρέπει να μάθεις…

Το σετ ήταν ένα αντίγραφο του ατελιέ υψηλής ραπτικής της Chanel

Είναι αρκετά σπάνιο για έναν σχεδιαστή να εστιάσει πάνω στην ομάδα που τον στηρίζει (συνήθως οι μοδίστρες βρίσκονται κρυμένες μακριά από τα παρασκήνια), αλλά σήμερα ο Karl Lagerfeld έβαλε μπροστά το ατελιέ του και το τοποθέτησε στο κέντρο στη σκηνή της πασαρέλας.

Τα μοντέλα παρέλασαν μέσα από το στούντιο

… Και όμως η ομάδα του Karl δεν ανοιγόκλεισε ούτε βλέφαρο, αλλά ήταν αφοσιωμένη στα ακριβή κεντήματα τους, ακόμη και όταν supermodels όπως η Edie Campbell περνούσε δίπλα. Με Chanel kit bags γύρω από το λαιμό τους, η ομάδα υποκλίθηκε μαζί με τον Karl στο τέλος του show. Δεν είναι ωραίο να γνωρίζεις τα πρόσωπα πίσω από την δεξιοτεχνία;

Η συλλογή τελείωσε μπροστά στα μάτια του κοινού

Το πρώτο μισό του show ήταν μια ωδή στα boxy tweed σακάκια του oίκου, των οπoίων τα μήκη κλιμακώνονταν πριν πριν δώσoυν τη θέση τους στα εντυπωσιακά φορέματα όπως η συλλογή προχωρούσε. Ορισμένα μοντέλα ντύνονταν μπροστά στο κοινό, και σε άλλα απλά προστίθενταν οιτελικές πινελιές πάνω τους. Ήταν μια εκπληκτικό υπενθύμιση του πόσο όμορφη είναι η διαδικασία παραγωγής, σε μια εποχή που κυριαρχείται από γρήγορη μόδα.

Οι stars τη λάτρεψαν, φυσικά,

Η πρέσβειρα της Chanel Willow Smith παρακολούθησε το show με τον ηθοποιό μπαμπά της Will Smith, ενώ η Jessica Chastain φόρεσε το τουίντ σακάκι της, καθώς παρακολουθούσε από την πρώτη σειρά.

Η νύφη φορούσε ροζ

Το βρετανικής καταγωγής μοντέλο Edie Campbell ήταν η εκλεκτή για να παίξει τη σημερινή Chanel νύφη, φορώντας ένα ροζ look διακοσμημένο με φτερά.

Read More

And More