Οι κριτικοί μόδας έθαψαν το show του Kanye West!

Το show του Kanye West Yeezy Season 4 σηματοδότησε το ντεμπούτο της Sofia Richie στο runway, αλλά σχολιάστηκε αρνητικά από τους κριτικούς μόδας. Μετά από το show Season 3 στο Madison Square Gardens τον περασμένο Φεβρουάριο που μάγεψε τους fans του, το Kanye West Yeezy Season 4 ήταν μάλλον απογοητευτικό…
Πολλοί από τους επισκέπτες έπρεπε να ξεκινήσουν το βράδυ με μια μακρά διαδρομή με το λεωφορείο μέσα σε πολλή κίνηση και ζέστη για να φτάσουν το show το οποίο φιλοξενήθηκε στο νησί Roosevelt δίπλα σε ένα ερειπωμένο νοσοκομείο. Ο Matthew Schneeier, των New York Times Στυλ περιέγραψε τη σκηνή ως «σχολική εκδρομή». Στη συνέχεια, έπρεπε να περιμένουν σχεδόν 3 ώρες μέσα στη ζέστη πριν καν αρχίσει το show.
H Stella Bugbee, Διευθύντρια Σύνταξης στο περιοδικό The Cut, έγραφε ζωντανά τις απογοητεύσεις της σε όλη την εκδήλωση. Η Bugbee αποκάλυψε, ότι αφού η παράσταση είχε αρχίσει, «Ένα μοντέλο απλά λιποθύμησε», πριν συμπληρώσει ότι: «Στο μοντέλο προσέφερε νερό ένας άνθρωπος από το κοινό αλλά κανείς από την ομάδα # YeezySeason4 δεν βοήθησε».

Ο Robin Givhan, Κριτικός μόδας στην Washington Post, έδειξε επίσης την ανησυχία για τα μοντέλα με τη ζέστη.
Η Bugbee μίλησε επίσης σχετικά με την αποχώρηση των συντακτών κατά τη διάρκεια του show αλλά η ίδια αισθανόταν «υποχρεωμένη να προσέξει αυτά τα μοντέλα και να δει τι άλλο θα πρέπει να υποστούν».
Τέλος, η Bugbee έγραψε: «Το πιο υπεύθυνο πράγμα που όλοι θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να μη γράψουμε τίποτα σχετικά με αυτό το θέαμα. # YeezySeason4 ».

Read More

And More