Οι πιο δυνατές συλλογές ρούχων που έχουν δημιουργήσει οι σταρ

Κάθε τόσο έρχεται μια συνεργασία διάσημων με οίκους μόδας που μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί δεν είχαν συναντηθεί τόσο καιρό. Φέτος οι συνεργασίες ήταν πολλές και με μεγάλα ονόματα!

Από τη συλλογή κοσμημάτων της Rihanna για την έκθεση Chopard, την έκθεση του Louis Vuitton με τον καλλιτέχνη Jeff Koons ή τη συλλογή Tommy Hilfiger με την Gigi Hadid. Υπάρχουν επίσης οι συλλογές που θα βγουν τον επόμενο Χειμώνα όπως αυτή του JW Anderson για την Uniqlo που έχει ενθουσιάσει του fashion experts.

Παρόλα αυτά υπήρχαν 3 συνεργασίες που πραγματικά έκαναν την διαφορά.

Rihanna Loves Chopard
Η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με την Chopard για να δημιουργήσει μια συλλογή εκπληκτικών κοσμημάτων. Το εμπορικό σήμα, το οποίο είναι επίσημος χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, πραγματοποίησε διάφορα πάρτι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με τη Rihanna και τους επισκέπτες που φορούσαν τη συλλογή. Ένα κορίτσι μπορεί να ονειρευτεί…αυτό ήταν το μότο!

Victoria Beckham for Target
Η συλλογή της Victoria Beckham με την Target που λάνσαρε τον Απρίλιο ήταν big success για πολλούς λόγους, όπως και οι πολύ καλές τιμές (κυμαίνονταν από 10€ έως 60€) και τα πολύ όμορφα ρούχα, και βέβαια μας έφερε και αυτό το επικό slogan tee που ήταν ένα για φιλανθρωπικό σκοπό, που φοράει η Victoria στην φωτό που σου έχουμε!

Tommy x Gigi
Η συλλογή της Gigi Hadid για Τommy Hilfiger ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα είδαμε το 2016. Όσοι στοιχημάτισαν για την επόμενη δεν έμειναν καθόλου απογοητευμένοι. Η Gigi παρουσίασε τη συλλογή της στη Βενετία το Φεβρουάριο και ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές εμφανίσεις της σεζόν.

Read More

And More