Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το μαγικό couture show τoυ Fendi στην Fontana Di Trevi!

O Karl Lagerfeld προσγειώθηκε στη Ρώμη χθες για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του οίκου Fendi, η οποία σηματοδοτεί την 90η επέτειο του ιταλικού οίκου. Τόσο o Lagerfeld όσο και ο Fendi γιόρτασαν τη συλλογή και την εκδήλωση όπως της άξιζε, έχοντας κορυφαία μοντέλα στην πασαρέλα, editors από όλο τον κόσμο, και τίποτα λιγότερο από τη Φοντάνα ντι Τρέβι ως το σκηνικό για την περίτεχνη και luxe συλλογή. Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τα highlights του μεγάλου αυτού fashion event!


O Fendi ναύλωσε αεροπλάνα για να μεταφέρει τους επισκέπτες από τα shows υψηλής ραπτικής στο Παρίσι στη Ρώμη.


Στις ημέρες πριν από το show, o Lagerfeld φωτογραφήθηκε με την αιώνια μούσα του, Kendall Jenner, μπροστά από τη Φοντάνα ντι Τρέβι της Ρώμης φορώντας μια σειρά από υψηλής ραπτικής looks.


Το brand δημιούργησε επίσης μια trippy εγκατάσταση από τα bag-bags του: γούνινες τσάντες -με τις οποίες οι επισκέπτες απόλαυσαν να φωτογραφίζονται για το Instagram λίγες ώρες πριν από το show.


Η διάσημη Φοντάνα ντι Τρέβι υπηρέτησε επίσης ως σκηνικό του couture show, με την πισίνα να καλύπτεται από ένα γυάλινο διάδρομο, ώστε τα μοντέλα να μπορούν να περπατήσουν πάνω από το νερό.


Η Jenner άνοιξε το show με ένα μπλε-γκρι αστρακάν παλτό με μια full swing φούστα.


Το επίσημο hashtag του show ήταν #legendsandfairytales, και ένα μαγεμένο πνεύμα έρρεε μέσα στη συλλογή. Υπήρχαν μανίκια καμπάνα, empire κοψίματα, floral λεπτομέρειες και άφθονα δαντελένια φορέματα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν στολισμένα με γούνινες λεπτομέρειες.


H Kate Hudson ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους


Η Αnna Dello Russo


H Chiarra Ferragni


H Carine Roitfield


Kαι η Bella Thorne

Read More

And More