Ψάχνεις μαγιό; Δες οπωσδήποτε την Βeachwear συλλογή Tezenis!

Ήρθε αυτή η μαγική στιγμή που θα βγεις στον ήλιο! Θα περπατήσεις ξυπόλυτη κι όλο το εμφανισιακό παιχνίδι θα κριθεί από μαγιό σου. Δυο μικρά κομμάτια ύφασμα αναλαμβάνουν να αναδείξουν τις καμπύλες, το σωματότυπό σου, αλλά και το προσωπικό σου στιλ. Με λίγα λόγια, αυτό που χρειάζεσαι είναι να περάσεις μια βόλτα από τα Tezenis.

Η νέα συλλογή μαγιό και beachwear της Tezenis γιορτάζει το καλοκαίρι! Oι φετινές βουτιές μας θα έχουν περισσότερο στιλ από ποτέ χάρη στη νέα collection που περιλαμβάνει τις πιο hot τάσεις της σεζόν αλλά και όλα τα shapes και τις σιλουέτες για να βρει η κάθε μια μας το ιδανικό για εκείνη.

Πολύχρωμα jungle prints εμπνευσμένα από την τροπική βλάστηση εμπνέουν τα fun μαγιό μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις διακοπές! Όλες οι αποχρώσεις του πράσινου συνδυάζονται με το ροζ και το φούξια, συν τις νότες του μπλε -από τον τόνο της θάλασσας μέχρι του ουρανού. Η συλλογή εμπλουτίζεται όμως και από πινελιές από εκπληκτικά χρώματα που γεμίζουν το βλέμμα με έθνικ σχέδια. Μπικίνι και ολόσωμα σε μία ποικιλία μοτίβων, δημιουργούν μοναδικά trendy looks, must-haves για το καλοκαίρι!

Τα ευέλικτα, απλά, διακριτικά: κλασικά black and white που δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα κάνουν επίσης δυναμική την παρουσία τους σε διάφορα looks, από ρομαντικά μέχρι σε στιλ graphic effect. Ένας συνδυασμός που επιβιώνει ανέπαφος από σεζόν σε σεζόν, για τα κορίτσια που προτιμούν το all-time classic.

Και φυσικά η συλλογή Τezenis διαθέτει μία τεράστια γκάμα από beachwear για να συμπληρώσουμε ιδανικά τo look παραλίας μας: Ρομαντικά, όμορφα τριγωνάκια μπικίνι με κροσέ τελειώματα, στράπλες με graphic prints, αλλά και ένα μείγμα από σειρές που συνδυάζονται με λαχούρια, πολυμορφικά tops, glam-chic σχέδια ιδανικά τόσο για τη πισίνα όσο και τη παραλία ή τη βόλτα!

Οι fan των sports δεν θα μείνουν επίσης παραπονεμένες. Χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουν τη θηλυκότητά τους και το glam look στην παραλία φέτος το καλοκαίρι, η Tezenis διαθέτει για εκείνες μία σειρά με μαγιό που ξεχωρίζουν για το new style και τις hi-tech υφές: Φίνα, ελαστικά στράπλες ή τριγωνάκια σχεδιασμένα να επιτρέπουν την ελευθερία κινήσεων, ιδανικά για κάθε κορίτσι που θέλει να παίξει beach volley ή να τρέξει στην άμμο!

Φλούο αποχρώσεις με all-black contrast λεπτομέρειες μαζί με κλασικά black and white σχέδια. Μία σειρά must-have στην υπηρεσία του fitness!

Mετακινήσου προς τα κάτω για να δεις και το εντυπωσιακό video της καμπάνιας!

Read More

And More