Ποια είναι η νέα (τέλεια) τάση στο piercing;

Αν είσαι σαν εμάς και το μόνο που έχεις κάνει στα αυτιά σου είναι από μία τρύπα στο καθένα όταν πήγαινες στο δημοτικό, το να επιλέξεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για να φορέσεις κάθε μέρα είναι πια αρκετά τετριμμένο. Για μερικούς ανθρώπους, το ένα σκουλαρίκι είναι αρκετό, αλλά για άλλους, είναι τόσο βαρετό! Και το να επιλέξεις ένα ζευγάρι είναι ειλικρινά μια τέτοια σκληρή απόφαση που πρέπει να κάνεις, όταν υπάρχουν τόσα πολλά χαριτωμένα σκουλαρίκια εκεί έξω.
Αυτός είναι ο λόγος που ενθουσιαστήκαμε όταν σκοντάψαμε σε ένα νέο hot trend στο piercing. H τάση αυτή στο τρύπημα αυτιών λέγεται constellation και είναι εμπνευσμένη από τους αστερισμούς. Μοιάζει πολύ με μοτίβα αστέρων, και τα τρυπήματα γίνονται σε ομάδες των τριών ή και παραπάνω, στο λοβό του αυτιού ή του χόνδρου και στη συνέχεια φοριούνται φίνα σκουλαρίκια ή studs.
Αν και δεν είναι ακριβώς νέο, αυτό το ιδιαίτερο ύφος του piercing (αν γίνεται σκόπιμα ή ως ένας τρόπος για να διορθώσεις ένα ασταθές, εκτός σημείου piercing με την προσθήκη μερικών άλλων) είναι πραγματικά μεγάλη τάση τώρα και καθόλου άδικα γιατί είναι τόσο μα τόσο cool!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Brian Keith Thompson (@bodyelectrictattoo) στις

Read More

And More