Ποια το φόρεσε καλύτερα; Η Kate Middleton και η Drew Barrymore βγήκαν με το ίδιο φόρεμα!

Είναι o χειρότερος εφιάλτης ενός κοριτσιού. Μπορεί να έχεις περάσει εβδομάδες σχεδιάζοντας το ντύσιμό σου και, στη συνέχεια, κάποια έρχεται να σου κλέψει τη λάμψη φορώντας ακριβώς το ίδιο φόρεμα. Αλλά όταν ο κλέφτης του στιλ δεν είναι άλλος από την Δούκισσα του Cambridge, η Χολιγουντιανή ηθοποιός Drew Barrymore μάλλον θα κάνει πίσω.

Ευτυχώς η βεντέτα μόδας συνέβη με μια ολόκληρη ήπειρο μακριά καθώς τόσο η Kate όσο και η Drew βγήκαν με το ίδιο πολύχρωμο φόρεμα Tory Burch.

Η Κate φόρεσε το 1160 λιρών, κεντημένο φόρεμα για να παραστεί σε δείπνο με τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα του Μπουτάν στο Lingkana Palace. Συνδύασε το φόρεμα με ένα πορτοκαλί σάλι, μαύρα, strappy σανδάλια και statement σκουλαρίκια κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση για μια ακόμη φορά.

Αλλά δεν ήταν η μόνη. Η σταρ του Χόλιγουντ Drew φόρεσε ακριβώς το ίδιο πολύχρωμο φόρεμα με nude, Christian Louboutin γόβες και κόκκινο κραγιόν για να παραβρεθεί σε ένα γκαλά με φιλανθρωπικό σκοπό στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός, η οποία ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της ίσια και κομψά και κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ φυσικό.

Και θέλουμε να ξέρουμε: Ποια το φόρεσε καλύτερα κατά τη γνώμη σου; Μετακινήσου προς τα κάτω για να ψηφίσεις!

Read More

And More