Ποιο είναι το ιδανικό σουτιέν ανάλογα με τη γυμναστική που κάνεις!

Είναι γεγονός πως οι γυναικείες υποχρεώσεις αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και η μόνη μας διαφυγή είναι ο αθλητισμός, η γυμναστική και η ευεξία! Το fitness lifestyle καθορίζει πλέον την καθημερινότητά μας και η ανάγκη για ενασχόληση με το σώμα μας γίνεται όλο και πιο έντονη. Αν με διαβάζεις συχνά λοιπόν, θα έχεις καταλάβει ότι εκτός από τη γυμναστική θεωρώ εξίσου σημαντική και την επιλογή του σωστού sporty outfit. Οκ, ο βασικός εξοπλισμός υπάρχει ήδη στην ντουλάπα μας (ένα t-shirt, ένα κολάν, sneakers), αλλά το θέμα βρίσκεται αλλού. Στο σουτιέν! Η γυμναστική απαιτεί το σωστό αθλητικό σουτιέν, τη σωστή υποστήριξη του στήθους ώστε να αποφύγουμε τη χαλάρωση που καμιά μας δεν θέλει. Όπως καταλαβαίνεις η επιλογή του σουτιέν είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια. Κι εδώ έρχεται η Triumph!

Για να σε βοηθήσει, για να σου φτιάξει τη διάθεση με τα υπέροχα νέα, για να σε “υποστηρίξει” σωστά. Για τη νέα σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017, η Triumph κάνει μια νέα αρχή και παρουσιάζει τα αθλητικά σουτιέν Triaction, με local ambassador τη Μάντη Περσάκη, που συνδυάζουν τη μόδα, την καινοτομία, την άνεση και την εφαρμογή.

Πες μου τι γυμναστική κάνεις, να σου πω ποιο σουτιέν θα πάρεις!
Το brand εσωρούχων “χώρισε” αυτά τα μοναδικά sports bras σε δύο κατηγορίες, βάση το είδος της γυμναστικής που επιλέγει κάθε γυναίκα, με σκοπό να καλύψει τα γούστα και τις προτιμήσεις της κάθε μιας.

Συγκεκριμένα, η συλλογή Triaction περιλαμβάνει σουτιέν για Cardio εκγύμναση που απευθύνονται σε γυναίκες με motto “Θέλω να νιώθω την ένταση”. Είναι ιδανικά για έντονη άθληση και μεγάλες επιδόσεις.

Η δεύτερη είναι η κατηγορία Studio και απευθύνεται σε εκείνες που πρεσβεύουν το “Θέλω να έχω ενέργεια” και αναζητούν στήριξη για ήπια άσκηση, άνεση και μοντέρνο look όλη τη μέρα, από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο.

Ta σουτιέν Triaction είναι τα μόνα που διαθέτουν πιστοποίηση “ελέγχου σταθερότητας” από το πανεπιστήμιο του Portsmouth, που αφορά στη δυνατότητα τους να στηρίζουν κατάλληλα κάθε κίνηση του στήθους, κατά τη διάρκεια της άθλησης. Σε όλες τις συσκευασίες Triaction αναγράφεται το ποσοστό “ελέγχου σταθερότητας”, το οποίο έχει αποτελεσματικότητα από 72% και πάνω.

Τα νέα της Triumph όμως δεν σταματούν εδώ! Για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017, τα Triaction ξεκίνησαν μια δυνατή συνεργασία με τη διάσημη fitness blogger και ιδρύτρια του “Fit Body Guide”, Anna Victoria! Την Anna θα πλαισιώσουν κι άλλες γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, όπως η fitness instructor Alice Liveing, η χορεύτρια και TV περσόνα Isabel Edvardsson, η ολυμπιονίκης Margherita Granbassi και η fitness-style influencer Anna Skura.

Οι ambassadors του brand θα αποτελέσουν την έμπνευση για όλες τις γυναίκες, ώστε να δοκιμάσουν τα όρια τους, να αποδεχτούν νέες αθλητικές προκλήσεις και βρουν εκείνο το ιδανικό σουτιέν που θα τους δώσει την έμπνευση και το κίνητρο της άθλησης…

Find The One that Moves You: Επιλέξτε Triaction!

Read More

And More