Η πιο δημοφιλής τάση στα παλτό για τη σεζόν! Ποια είναι;

Αν κάτι υπάρχει το οποίο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε είναι ότι η εποχή του παλτό είναι εδώ. Και καθώς κατεβάζεις τα παπλώματα και τις κουβέρτες για να είσαι προετοιμασμένη για αυτό το ξαφνικό κρύο ήρθε η ώρα να πάρεις και λίγη έμπνευση για τα πανωφόρια της φετινής σεζόν.
Το Pinterest, ο κατάλογος με online ιδέες, αναφέρει μια απότομη αύξηση των αναζητήσεων σε παλτό, με ένα σαφή νικητή: το στρατιωτικό παλτό.
Η ιστοσελίδα έχει βιώσει μια αύξηση 70% στα military inspired πανωφόρια από την αρχή του Σεπτεμβρίου (που ακολουθείται από τα βελούδινα, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι).
Τα στατιστικά δεν είναι τόσο περίεργα αν σκεφτείς ότι οίκοι όπως οι Burberry, Prada και Marni αλλά και πολλά μεγάλα ακόμα ονόματα έχουν αγκαλιάσει τα κλασικά στοιχεία που συνθέτουν ένα στρατιωτικό- κομμάτι, όπως τα ρέλια, τα κουμπιά και τα κορδόνια στις φετινές συλλογές τους. Συνδυάζοντας την πρακτικότητα με το διακοσμητικό στοιχείο, το στρατιωτικό παλτό δεν είναι μια επιπόλαιη επιλογή λοιπόν. Ψάξε για ένα στιλ που είναι βαρύ στη σύνθεση και θα είσαι σε θέση να κατακτήσεις ακόμα και τις πιο ψυχρές ημέρες με στιλ.

Read More

And More