Ποιο top είναι πάλι τάση και ήδη κερδίζει δημοτικότητα;

Σε πολλούς κύκλους της A-list, ο κορσές ως τάση της μόδας είναι κάτι σαν στήριγμα στην γκαρνταρόμπα τους. Η oικογένεια Kardashian τους τιμάει συχνά, (και στην τελευταία φωτογράφισή της για τη Vogue Αυστραλίας η Kim φορούσε σχεδόν τίποτα άλλο εκτός από κορσέδες), ενώ πολλά αστέρια της ποπ μουσικής -βλέπε Madonna και Beyonce τους προτιμούν δεόντως για τις on stage εμφανίσεις τους εδώ και χρόνια.
Υπό το φως της προσεχούς σεζόν φθινόπωρο / χειμώνας του 2016 όπου οι τάσεις των lingerie καταλαμβάνουν πολλές θέσεις στο προσκήνιο, ο κορσές αρχίζει να φιλτράρεται σε μια πιο casual μορφή του.
Η Carine Roitfeld έχει εδώ και καιρό υποστηρικτής του, η Victoria Beckham μετέφερε την τάση bandeau στο Φεστιβάλ των Καννών ενώ η Rihanna έχει ήδη εντοπιστεί με ένα vintage Chanel shirt dress με κορσέ. Tέλος οι δρόμοι αργά αλλά σταθερά γεμίζουν με κορσέδες σαν layers πάνω από πουκάμισα και φορέματα.

Εάν νιώθεις κι εσύ αρκετά τολμηρή λοιπόν, μετακινήσου προς τα κάτω για να πάρεις μερικές ιδέες για το πως να το εντάξεις κι εσύ στα looks σου!

Read More

And More