Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην καμπάνια για τη νέα τσάντα του οίκου Chanel;

Με αφορμή το λανσάρισμα της τσάντας CHANEL’s GABRIELLE, ο Οίκος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά μια διαφημιστική καμπάνια φωτογραφημένη από τον Karl Lagerfeld, ο οποίος επέλεξε τους Kristen Stewart, Caroline de Maigret, Pharrell Williams και Cara Delevingne, για να ”ενσαρκώσουν” την τσάντα CHANEL’s GABRIELLE.

Και οι τέσσερις έχουν δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τον οίκο CHANEL, καθώς η Kristen Stewart έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές καμπάνιες του οίκου, η Caroline de Maigret είναι πολύ καλή φίλη του Karl Lagerfeld, η Cara Delevingne εμφανίζεται ανελλιπώς σε κάθε show της Chanel, ενώ o Pharrell Williams έκανε την εμφάνισή του στο τελευταίο catwalk στο Παρίσι και πρωταγωνίστησε σε μια ταινία μικρού μήκους που δημιούργησε ο σχεδιαστής.

Όσον αφορά στην τσάντα, πρόκειται για ένα υψηλής αισθητικής και πρακτικό αξεσουάρ που διατηρεί τη θηλυκότητα και τη φινέτσα που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια τις CHANEL τσάντες.

Η CHANEL’s GABRIELLE bag περιέχει ένα μεταλλικό λουράκι “πλεγμένο” με δέρμα το οποίο αυξομειώνεται για να προσαρμόζεται σε κάθε χαρακτήρα και στιλ. Η κύρια βάση της τσάντας είναι αρκετά άκαμπτη, το υπόλοιπο σώμα όμως είναι αρκετά ελαφρύ και εξαιρετικά εύπλαστο. Αυτή η αντίθεση στη δομή της δίνει τέλεια σταθερότητα και κάνει την εύρεση αντικειμένων εύκολη.

Με τη CHANEL’s GABRIELLE bag o Karl Lagerfeld ανανεώνει “διακριτικά” το στιλ του οίκου, ενώ διαιωνίζει την ιστορία του και το πνεύμα του ιδρυτή της.

Ανακάλυψε τη διαφημιστική καμπάνια στις 3 Απριλίου 2017.
Κράτα το

Read More

And More