Ποιος σχεδιαστής έντυσε τελικά τη Melania Trump στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν;

Θα σου κάνω μια σύντομη περίληψη για να σε βάλω στο κλίμα. Σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει, οφείλω να σε ενημερώσω πως η εκλογή του νέου Προέδρου της Αμερικής, Donuld Trump, ήταν η αιτία για να ξεκινήσει μια νέα μάχη στο χώρο της μόδας. Ποιος θα έντυνε τη μεγάλη κυρία, Melania Trump; Ε, από αυτήν την ερώτηση ξεκίνησαν όλα…

Πολλοί σχεδιαστές ενανιώθηκαν σε αυτή, σχολιάζοντας τη λάθος αισθητική και γούστο της και δηλώνοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουν κάποιο ρούχο για την ίδια. Άλλοι πάλι ενθουσιάστηκαν! Δήλωσαν πως με μεγάλη χαρά θα αναλάμβαναν τις στιλιστικές εμφανίσεις της Melania, χαρίζοντάς της τα πιο “πολύτιμα” κομμάτια της συλλογής τους.

Φτάσαμε λοιπόν αισίως στην Πρωτοχρονιά και όλοι αναρωτιόμασταν τι look θα επέλεγε τελικά η Melania και ποιος θα ήταν ο τυχερός οίκος. Την απάντηση έδωσε μέσα από το instagram του ο σχεδιαστής Stefano Gabbana, ο οποίος ευχαρίστησε την κυρία της Αμερικής για την επιλογή ενός δικό του ρούχου.

Melania Trump #DGwoman thank you #madeinital

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης stefanogabbana (@stefanogabbana) στις


Από ότι καταλαβαίνεις η ίδια φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα από τον οίκο Dolce & Gabbana, σε pencil γραμμή και με πολύτιμες πέτρες στις τιράντες. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα διαμαντένιο βραχιόλι και δαχτυλίδι.


Read More

And More