Που θα γίνει το επόμενο Metiers d’art show της Chanel;

To επόμενο Metiers d’art show της Chanel θα λάβει χώρα στο Ritz στο Παρίσι, στις 6 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τη μεγάλη επαναλειτουργία του ξενοδοχείου, όπως ένας εκπρόσωπος από το γαλλικό οίκο μόδας επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί.
Για την ετήσια επίδειξη μόδας, που είναι μια γιορτή των ατελιέ και της δεξιοτεχνίας όπως σε κάθε συλλογή της Chanel, ο Karl Lagerfeld επιλέγει μια θέση που συνδέεται με την ιστορία της Coco Chanel. Η σχεδιάστρια έζησε στο Ritz στο Παρίσι για πολλά χρόνια, και εξακολουθεί να υπάρχει μια με το σουίτα όνομά της – ένας χώρος 2.000 τετραγωνικών ποδιών που μπορεί να υπερηφανεύεται για την απαράμιλλη θέα πάνω από την πλατεία Place Vendôme.
Το θρυλικό παρισινό ξενοδοχείο που άνοιξε ξανά τον Ιούνιο μετά από μια εκτενή ανακαίνιση τεσσάρων ετών, φέρεται να έχει κοστίσει περίπου εκατομμύρια 340 λίρες, ενώ η επανέναρξη του περιελαμβάνει και την προσθήκη του πρώτου σπα Chanel.Οι προηγούμενες θέσεις του Chanel Metiers d’art περιλαμβάνουν το Σάλτσμπουργκ, το Εδιμβούργο, το Ντάλας, τη Σαγκάη και τη Ρώμη.


Read More

And More