Rita Ora: Έκανε την εμφάνισή της με το φθινοπωρινό trend που θα φορέσουμε κι εμείς (ή φοράμε ήδη)

Η Rita Ora έχει ξεκάθαρα το δικό της στιλ. Λίγο pop-rock, εναλλακτικό, sporty και τις περισσότερες φορές τόσο ιδιαίτερο που μας κάνει ναι μεν να το ζηλεύουμε, αλλά από την άλλη δύσκολο να το αντιγράψουμε. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι από τις σταρ που φορούν ένα τζιν και ένα τοπ και βγαίνουν από το σπίτι. Πάντα θα υπάρχει ένα item που θα είναι μοναδικό στο στιλ της.

Η τελευταία της εμφάνιση όμως αποτελεί εξαίρεση. Μπορεί για ακόμα μια φορά να διατήρησε το signature style που υιοθετεί τα τελευταία χρόνια, από την άλλη όμως επέλεξε σχεδόν basic κομμάτια που μπορούμε να βρούμε σε κάθε οικονομική αλυσίδα.

Πριν περάσω στο κυρίως θέμα, θα συνεχίσω λίγο ακόμα την εισαγωγή μου. Θυμάσαι που πριν από λίγο καιρό σου είχα αναφέρει ότι το καρό έχει την τιμητική του για αυτήν τη σεζόν; Ε, λοιπόν η εμφάνιση της Rita Ora είναι μια πολύ καλή απόδειξη. Μόλις εχθές η νεαρή τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της με ένα total plaid look. Επέλεξε δηλαδή ένα πανωφόρι και μια φούστα σε γκρι καρό και τα ανάδειξε με λευκά sneakers και μια Chanel τσάντα. Ιδού το αποτέλεσμα…


© Splash / Ideal Image

Read More

And More