Ryka – ‘A Women Only Sport Company’ αποκλειστικά στη Nak shoes

Η Ryka (προφέρεται: ράικα) γνωρίζει ότι το σχήμα του ποδιού, η κίνηση των μυών μιας γυναίκας και η σκελετική δομή είναι όλα διαφορετικά από αυτά του άνδρα. Η “Q-angle”” (γωνία τετρακέφαλου) – η ανατομική σχέση μεταξύ του ισχίου και του γόνατος – είναι 5-7 μοίρες μεγαλύτερη για τις γυναίκες από τους άνδρες. Έτσι, οι γυναίκες τείνουν να ρίχνουν περισσότερο βάρος στην εξωτερική πλευρά του ποδιού με αποτελέσματα να οδηγούνται σε πιο συχνό τραυματισμού στην περιοχή της γάμπας (υπερπρηνισμός, αστάθεια).

Tα παπούτσια Ryka έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες της γυναίκας. Μια ολοκληρωμένη λύση στο αθλητικό παπούτσι που ταιριάζει απόλυτα με το σχήμα του γυναικείου ποδιού – με στενότερο τακούνι, πιο ευρύχωρο μπροστινό μέρος, ευρύχωρο στο κουντεπιέ και πιο ασφαλής πάτος. Το αποτέλεσμα είναι ένα υψηλής απόδοσης, αθλητικό παπούτσι κατασκευασμένο για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των active γυναικών για αξεπέραστη εφαρμογή, άνεση, απορρόφηση των κραδασμών και έλεγχο.

Η νέα συλλογή Ryka είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Nak shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στο ηλεκτρονικό κατάστημα nak.gr με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα!

Read More

And More