Σάκης Ρουβάς: Πιο stylish & sexy από ποτέ στην πρεμιέρα του στο Κέντρο Αθηνών

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, δεν είναι τυχαία στην κορυφή μονοπωλώντας το ενδιαφέρον αφού σε κάθε του project φροντίζει και η παραμικρή λεπτομέρεια να είναι στην εντέλεια! Έτσι και στην πρεμιέρα του στο Κέντρο Αθηνών δεν θα μπορούσε να μην έχει φροντίσει, μαζί με την δημιουργική ομάδα ειδικών που τον πλαισιώνουν, να είναι όλα άψογα!
Εκτός από τις εμπνευσμένες χορογραφίες, τα εντυπωσιακά γραφικά στις υπερσύγχρονες LED οθόνες και τα μοναδικά φώτα που προσέφεραν ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα, ο Σάκης Ρουβάς για ακόμα μία φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές του επιλογές!
Ο κορυφαίος performer μας έχει συνηθίσει για το προσεγμένο ντύσιμο του και αυτή τη φορά στη σκηνή του Κέντρο Αθηνών ήταν πιο hot & stylish από ποτέ, με την ενδυματολογική επιμέλεια της προσωπική του στιλίστριας, Χρυσάνθης Θωμάτου.

Στο πρώτο πρόγραμμα λοιπόν εμφανίστηκε με ένα σακάκι Papadogamvros, που το συνδύασε με πουκάμισο Preach , από το Le concept, παντελόνι και γιλέκο John Varvatos , t-shirt Stelios Koudounaris, και παπούτσια Givenchy, από το Le Concept .

Ενώ για το δεύτερο πρόγραμμα επέλεξε ένα κοστούμι Papadogamvros, και ολοκλήρωσε το look με παπούτσια Louis Vuitton!

Read More

And More