Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.05.2016 | 23:34

Sarah Jessica Parker: Η απάντησή της στην blogger που έκρινε την εμφάνισή της στο Met Gala, εκτός θέματος!

Sarah Jessica Parker: Η απάντησή της στην blogger που έκρινε την εμφάνισή της στο Met Gala, εκτός θέματος!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στο φετινό Met Gala, η Sarah Jessica Parker εξέπληξε τους πάντες όταν δεν επέλεξε ένα γιγαντιαίο headpiece ή ένα περίτεχνο φόρεμα και φόρεσε ένα Monse, cropped κοστούμι αντ' αυτού. Όταν μια blogger επέκρινε την επιλογή της, η Sj ήταν η πρώτη που απάντησε στο post.

H blogger, Ivy Μarshal, δημοσίευσε στο Instagram: «Το θέμα του 2016 Met Gala " Manus X Machina, Fashion in the age of technology  και αυτό το τρίο δεν πήρε το μήνυμα @ Sarah Jessica Parker @ DVF @madonna. "Η SJP σχολιάσε με μια θαυμάσια γλυκά-καυστική απάντηση:

Πήρα το μήνυμα. Χαιρετίζω πάντα τις σκέψεις, αλλά είμαι πάντα απαιτητική για το θέμα, και δίνω ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι αυτό σημαίνει. Κάθε χρόνο με μεγάλη προσοχή, και έρευνα. Η κατανόηση του ανθρώπου και μηχανής, πώς τέμνονται, πότε και γιατί είναι αυτό που λάβαμε υπόψιν. Ίσως δεν γνωρίζεις την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στις λεπτομέρειες και τα διακοσμητικά στοιχεία του ρούχου. Ή ίσως απλά δεν σου άρεσε αυτό που φορούσα. Κάτι που εντελώς αποδεκτό, αλλά δεν μπορείς να με κατηγορείς ότι δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή  στο θέμα. Με σεβασμό και θερμούς χαιρετισμούς, sj

 "Η ομάδα μου παίρνει το θέμα τόσο σοβαρά κάθε χρόνο - και δεν νομίζω ότι θα το έκανε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο», λέει, " εμείς δεν θέλαμε απλά να εφαρμόσουμε φώτα και την πραγματική, φυσική τεχνολογία σε μένα. Δεν θέλαμε να είναι σχετικά με την ηλεκτρονική οθόνη ή κάτι που θα μπορούσε να ενεργοποιείται και να σβήνει. Θέλαμε να είναι σχετικά με την τεχνολογία της σκέψης, της εφαρμογή, κατασκευής ».

Η υπόθεση έκλεισε.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10