Sarah Jessica Parker: Μετά το Sex and the City φόρεσε ξανά tutu skirt

Η Sarah Jessica Parker φόρεσε εκατοντάδες looks στα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς, Sex and the City. Παρόλα αυτά η εμφάνιση με την pink tutu skirt και το λευκό tank top στους τίτλους αρχής, είναι από τις αγαπημένες μας.

Πολλές φορές κατά την διάρκεια που παιζόταν η σειρά η Carrie εμφανίστηκε με tutu skirt σε διάφορα χρώματα και μήκη.

Η Parker όμως πρόσφατα επέλεξε μία πιο ”ώριμη” εμφάνιση και τίμησε ξανά την αγαπημένη της φούστα. Η τελευταία της tutu skirt είναι Oscar de la Renta σε μαύρο χρώμα και με μήκος κάτω από το γόνατο. Την συνδύασε με lace body και black bra, τα οποία έβαλε στo opening του γνωστού καταστήματος εσωρούχων στη Νέα Υόρκη.


© Splash / Ideal Image

Η Parker δεν ήταν ποτέ αποστασιοποιημένη από την Carrie Bradshaw και συνεχίζει να τιμά τον χαρακτήρα που της χάρισε τόση δόξα και αναγνώριση. Εξάλλου γραμμή παπουτσιών της S.J.P. διαθέτει το “Carrie”, ένα ζευγάρι αφιερωμένο στην ηρωίδα της σειράς, ενώ στη γραμμή L.B.D.s που ξεκίνησε το περασμένο Φθινόπωρο, ένα από τα πρώτα σχέδια ήταν εμπνευσμένο από την tutu skirt.

Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες φήμες για την νέα ταινία Sex and the City 3, ο κόσμος μπορεί ποτέ να μην ξαναδεί την Parker να παίζει την Bradshaw, αλλά τουλάχιστον η Carrie μπορεί να ζήσει λίγο ακόμη μέσα από τις εμφανίσεις της διάσημης ηθοποιού!

Read More

And More