Sock boots: Η φθινοπωρινή τάση στα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις από τώρα

Sock boots! Πιθανών το λιγότερο σέξι όνομα που δημιουργήθηκε ποτέ για ένα παπούτσι. Γιατί αν θέλεις να κάνουμε translate σημαίνει μποτάκια σε στιλ κάλτσα. Πάρα το όνομά τους όμως, είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις της νέας σεζόν που παίζει πολύ στα catwalks και στο instagram φυσικά. Και είμαι σίγουρη ότι θα τη φορέσεις και θα τη φορέσω.

Θα σου κάνω πρώτα μια μικρή περιγραφή. Πρόκειται για μποτάκια τα οποία είναι τόσο στενά σαν κάλτσα. Θα τα συναντήσουμε σε athliesure ύφος αλλά και πιο κομψό. Λόγω της στενής γραμμής και πάντα σε συνδυασμό με το ιδανικό styling, μπορούν να σου προσφέρουν μια άψογη σιλουέτα, μιας και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά και αδύνατα.

Τα κορίτσια του εξωτερικού τα φοράνε τώρα με αέρινες γραμμές, denim shorts και summer looks. Ναι, μπορούν να ενταχθούν και σε τέτοιου είδους στιλ. Μέχρι στιγμής έχουμε παρατηρήσει την έντονη προτίμηση στους οίκους όπως Balenciaga και Vetements, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί. Αν σου αρέσει αυτή η τάση να είσαι σίγουρη πως σύντομα θα τη δεις και στις βιτρίνες των πιο οικονομικών καταστημάτων και θα μπορείς να τα αποκτήσεις χωρίς να δώσεις μια περιουσία.

Αν από την άλλη σου φαίνεται too much, περίμενε λίγο καιρό ακόμα να τα συνηθίσει το μάτι σου και τα ξαναλέμε.

Read More

And More