Stella McCartney: Ο λόγος που μετάνιωσε για τη συνεργασία της με την Kate Moss και την Naomi Campbell

Όταν είσαι το παιδί ενός διάσημου ατόμου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρξουν και κάποια προνόμια. Μαζί με αυτά όμως, έρχονται και μερικά μειονεκτήματα. Η Stella McCartney, φημισμένη σχεδιάστρια μόδας και η κόρη του μύθου των Beatles, Paul McCartney, έμαθε αυτό το μάθημα με λίγο πιο σκληρό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια που έκανε το μεταπτυχιακό της στη μόδα το 1995, η Stella ζήτησε τη βοήθεια από δύο πολύ διάσημες φίλες της. Την Kate Moss και την Naomi Campbell. Εκείνη την εποχή ένιωθε ότι τα δύο super models θα τη βοηθούσαν να ξεχωρίσει, κι εκείνη και τη συλλογή της. Ο συμφοιτητές της Stella όμως το θεώρησαν άδικο και δεν αντέδρασαν τόσο ευγενικά. Στην πραγματικότητα, υπήρξε ένας τεράστιος σάλος λόγω του ότι προσπαθούσε να επισκιάσει τους υπόλοιπους σπουδαστές, οι οποίοι δεν μπορούσαν να προσλάβουν διάσημα μοντέλα για να παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τις ανάγκες του μεταπτυχιακού.

Τώρα, μετά από 20 χρόνια, η Stella δήλωσε για το πόσο λυπάται για το περιστατικό: “Ήταν οι συνάδελφοί μου και οι συμφοιτητές μου. Το να ζητήσω τη βοήθεια της Kate και της Naomi, κατάλαβα μετέπειτα ότι δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα. Είναι σαν να τους αδίκησα. Σαν να τους επισκίασα. Απλώς αισθάνομαι λίγο ενοχλημένη που ήμουν τόσο αφελής και που χρησιμοποίησα τις γνωριμίες μου”.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More