Sun of a beach! Οι πετσέτες θαλάσσης που αποδεικνύουν ότι έχεις στιλ

Η Μελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου είναι τα δύο κορίτσια που σχεδιάζουν τις πιο πολυπόθητες πετσέτες θαλάσσης που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Αποφάσισαν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί κανείς δεν είχε ασχοληθεί με αυτό και έκτοτε το έβαλαν πείσμα και πέρα από την απλή χρηστική τους αξία, να τις μετατρέψουμε σε ένα πολύ δυνατό καλοκαιρινό αξεσουάρ. Και τα κατάφεραν! Εδώ και χρόνια, οι πετσέτες Sun of a Beach είναι το object of desire όλων των κοριτσιών με στιλ!

Με το καλύτερο ύφασμα από αιγυπτιακό βαμβάκι και τα πρωτότυπα μοτίβα επηρεασμένα από τη μόδα, τη μουσική, την κυκλαδίτικη αισθητική αλλά και από μακρινούς εξωτικούς προορισμούς τα δύο κορίτσια κατάφεραν να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζαμε τις πετσέτες θαλάσσης μια για πάντα!

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για τα Sun of a Beach;
Άρχισε το καλοκαίρι του 2012, όταν βρεθήκαμε κι οι δυο στην ανάγκη να ξεκινήσουμε κατι καινούριο, κάτι δημιουργικό, κάτι καινοτόμο. Η αγάπη μας για την Ελλάδα και το καλοκαίρι, αλλά και το πάθος μας για τη μόδα, μας οδήγησαν στο να δημιουργήσουμε ένα καλοκαιρινό brand! Ένα brand που μέσα από τα προϊόντα του θα μεταφέρει στον κόσμο όλα τα συναισθήματα που πηγάζουν από το ελληνικό καλοκαίρι!

Υπάρχει κάποια ιστορία πίσω από την επιλογή του ονόματος;
Θέλαμε ένα όνομα διασκεδαστικό, έξυπνο, που να σου μένει! Όταν ο αδερφός της Έλλης και σύζυγος της Μελίνας, Κρίτωνας, σκέφτηκε το “SUN OF A BEACH” ενθουσιαστήκαμε και προσθέσαμε σαν σύμβολο τον αχινό, που είναι ο πραγματικός “sun of a beach” της παραλίας!

Οι πετσέτες θαλάσσης μερικά χρόνια πριν ήταν απλά… πετσέτες θαλάσσης. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να κάνετε focus εκεί και να αλλάξετε μια για πάντα τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις πετσέτες παραλίας και να τις μετατρέψετε σε fashion αξεσουάρ;
Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τις πετσέτες θαλάσσης, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε ασχοληθεί με αυτές. Το βάλαμε πείσμα λοιπόν να τις πάρουμε από την αφάνεια και πέρα από την απλή χρηστική τους αξία, να τις μετατρέψουμε σε ένα πολύ δυνατό καλοκαιρινό αξεσουάρ.
Προμηθευτήκαμε πολύ καλής ποιότητας πετσέτα από αιγυπτιακό βαμβάκι και τη συνδυάσαμε με έντονα εμπριμέ υφάσματα επηρεασμένα από τη μόδα, τη μουσική, την κυκλαδίτικη αισθητική αλλά και από μακρινούς εξωτικούς προορισμούς. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά δώσαμε στις πετσέτες το στιλ που τους έλειπε !

Ποια είναι τα υλικά που δουλεύετε κυρίως;
Όλα μας τα προϊόντα είναι από 100% βαμβάκι και παράγονται στην Ελλάδα.

Τι προτείνετε για το Καλοκαίρι του 2016;
Να πάρετε την αγαπημένη σας πετσέτα και να την ταξιδέψετε στα αγαπημένα σας μέρη!

Από τι εμπνέεστε συνήθως;
Έμπνευση για εμάς αποτελεί η χώρα μας, οι θάλασσές της, ο ουρανός και το φως της, καθώς και τα αμέτρητα νησιά της.

Πού μπορούμε τα βρούμε τις δημιουργίες σας;
Σε 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, σε 25 σημεια πώλησης στο εξωτερικό, με πιο σημαντικά τα Le Bon Marche στο Παρίσι και Harvey Nichols στο Ντουμπάι, αλλά και μέσω του eshop μας www.sunofabeach.com με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

Τι άλλο περιλαμβάνει η κολεξιόν σας;
Εκτός από πετσέτες θαλάσσης που είναι το βασικό μας προϊόν, έχουμε δημιουργήσει μία σειρά από καλοκαιρινές τσάντες ιδανικές για την πόλη αλλά και τις διακοπές. Επίσης στη συλλογή μας θα βρείτε μια ολοκληρωμένη παιδική σειρά για μωρά και παιδιά και πρόσφατα στην οικογένεια προστέθηκε ένα notebook από αδιάβροχο χαρτί για να μπορούμε να σχεδιάζουμε και να κρατάμε σημειώσεις άφοβα στην παραλία!

Ποια είναι η φιλοσοφία σας;

Sea forward!

Μετά τις πετσέτες Sun of a Beach, άλλαξε η αγορά, αλλάξαμε κι εμείς που πια δίνουμε άλλη βαρύτητα στην πετσέτα μας: την εσωματώνουμε πια στο στιλ μας. Πώς σας κάνει να νιώθετε αυτό;
Είμαστε πάρα πολύ περήφανες που έχουμε καταφέρει να τοποθετήσουμε τις πετσέτες θαλάσσης στα καταστήματα μόδας και που βλέπουμε πως ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το προϊόν μας. Τελικά βλέπουμε πως όντως είναι ένα προϊόν που έλειπε.
Η πετσέτα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο real estate στην παραλία οπότε γιατί να μην είναι όσο πιο στιλάτη και όμορφη γίνεται!

Τα στοιχεία που είναι ευανάγνωστα στις δημιουργίες σας είναι το γούστο, η ωραία αισθητική, η ποιότητα και η αισιοδοξία. Πώς θα περιγράφατε εσείς τις δημιουργίες σας;
Καλοκαιρινές και ταξιδιάρικες!

Ποια είναι τα σχόλια που έχετε ακούσει για τη δουλειά σας και σας συνοδεύουν πάντα;
Ακούμε καθημερινά πολύ ωραία σχόλια και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που ο κόσμος μας στέλνει τόσο ωραία μηνύματα. Πρόκληση τώρα είναι να γινόμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι!

Read More

And More