Sun of the Beach! H πετσέτα θαλάσσης που προτιμούν οι fashionistas

Η παραλία είναι πια άλλο ένα μέρος που έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις το προσωπικό σου στιλ και να αναδείξεις τις στιλιστικές σου ικανότητες. Μαγιό, ανάλογο outfit, τσάντα, παπούτσια, γυαλιά ηλίου… όλα με ευλάβεια συνδυασμένα. Γιατί έτσι πρέπει. Και φυσικά το προσωπικό σου στιλ που θα ολοκληρώσει τις επιτυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις δεν σταματά εκεί. Η τελεία μπαίνει στην πετσέτα θαλάσσης, η οποία είναι πια μέρος του συνόλου μιας σωστά επιμελημένης εικόνας και πρωταγωνίστρια πια στις πόζες σου στο instagram.

Κι εδώ έρχονται δυο δημιουργικά κορίτσια να σε βοηθήσουν να προσθέσεις την κατάλληλη πινελιά που θα σε ξεχωρίσει από το σύνολο. H Μελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου αλλάξανε το χαρακτήρα της κλασικής πετσέτας μια για πάντα. Τη μετατρέψανε σε ένα καινοτόμο και φρέσκο αξεσουάρ μόδας και οι Sun of the Beach πετσέτες είναι το αντικείμενο του πόθου για κάθε fashionista τα τελευταία χρόνια.

Με χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα και με έμπνευση από τα καυτά καλοκαίρια, τα ελληνικά νησιά, την καταγάλανη θάλασσα της Μεσογείου και τις ατελείωτες χρυσαφένιες αμμουδιές, η φετινή τους συλλογή αποτελεί must have των διακοπών σου και των εξορμήσεων στην παραλία.

Στη συλλογή με τις πετσέτες μπορείς να βρεις πολλά χρώματα, από σκούρα, ανοιχτά και neon, καθώς και διάφορα prints με τροπικά φύλλα, animal prints και ελληνικά folklore μοτίβα. Οι suede λεπτομέρειες έχουν την τιμητική τους για ακόμα μια σεζόν.

Το ταλέντο, η αισθητική και η δημιουργικότητα των δύο κοριτσιών δεν εξαντλείται στις πετσέτες θαλάσσης. Το ελληνικό brand Sun of the Beach σου δίνει όλα τα “όπλα” που χρειάζεσαι να για ολοκληρώσεις το beach look σου. Τσάντες. Σε διάφορα σχέδια και μεγέθη για να βρεις αυτό που σου αναλογεί. Σε σχήμα πουγκί, tote και clutch για να “σετάρεις” με το προσωπικό σου γούστο. Τα μοτίβα και τα χρώματα που πρωταγωνιστούν είναι ίδια με όσα σου προανέφερα.

Κι επειδη καλοκαιρινό fun χωρίς το ανάλογο φουσκωτό δεν γίνεται, έχεις πια την ευκαιρία να αποκτήσεις το φλαμίνγκο σου ή ένα καρπούζι ή μια μπανάνα… για να επιπλέεις με στιλ.

Να μην ξεχάσω να σου αναφέρω πως η Sun of the Beach περιλαμβάνει και kidswear κολεξιόν με πετσέτες και πόντσο για τους μικρούς μας φίλους.

Read More

And More