Σχεδόν Sold out τα φορέματα της Τατιάνας! Αν θέλεις κι εσύ, πρέπει να βιαστείς…

Τα bandage φορέματα που φοράει η Τατιάνα κοντεύουν να εξαφανιστούν από τα “ράφια” του online καταστήματος tshopping.gr και καθόλου τυχαία αφού καταλαβαίνουμε ακριβώς τους λόγους. Είναι απίστευτα κολακευτικά, είναι κατασκευασμένα από ελαστικό ύφασμα που αγκαλιάζει το σώμα και καλύπτει τυχόν ατέλειες, ενώ το στιλ τους είναι κομψό και διαχρονικό. Επιπλέον δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου styling μιας και είναι από μόνα τους εντυπωσιακά. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες και έχεις αμέσως μια προσεγμένη και sexy εμφάνιση.

Η ιδέα ξεκινάει από τον Herve Leger που είναι ο δημιουργός αυτών των φορεμάτων πράγμα που σημαίνει πως η πραγματική τιμή τους ξεκινά από 1000 ευρώ περίπου και φτάνει να αγγίζει και τα 3000 ευρώ. Για αυτό και οι προσιτές εκδοχές τους που θα βρεις στο tshopping.gr έχουν γίνει σχεδόν sold-out!!!

Όπως καταλαβαίνεις τα αποθέματα εξαντλούνται. Έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια ακόμα, για αυτό αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ το δικό σου πρέπει να βιαστείς! Παρακάτω θα βρεις τα link για να τα κάνεις δικά σου…



Μαύρο φόρεμα με cut-outs 139,90 € –Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Bandage φόρεμα με halter-neck 119,90 € –Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Στράπλες bandage φόρεμα 129,90 € –Για να το αγοράσεις σε κόκκινο κάνε κλικ εδώ

Για να το αγοράσεις σε μαύρο κάνε κλικ εδώ

Για να το αγοράσεις σε μπεζ κάνε κλικ εδώ

Read More

And More