Θα φόραγες ποτέ denim νυφικό;

Κανονικά, τα νυφικά γίνονται από σιφόν, τούλι, μετάξι και δαντέλα. Εκτός του ότι είναι όμορφα, τα ευαίσθητα υφάσματα είναι γενικά ελαφριά και ρευστά πράγμα το οποίο τα κάνει ιδανικά για περπάτημα σε ένα διάδρομο, φιλιά, και χορό. Τώρα όμως η Diesel έχει να προσφέρει στις μη παραδοσιακές νύφες μια εναλλακτική λύση: το denim!

Για το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων του στο Τόκιο, ο σχεδιαστής Nicola Formichetti δημιούργησε λευκά τζιν φορέματα και denim σμόκιν για ένα ψεύτικο γάμο μεταξύ των μοντέλων. Αλλά αυτές οι δημιουργίες δεν θυμίζουν σε τίποτα, τα denim looks του Justin Timberlake και της Britney Spears στο κόκκινο χαλί». Αντ ‘αυτού, τα ρούχα είναι πραγματικά κομψά, έστω και αν είναι λίγο πιο βαριά.

Ένα από τα looks έχει δημιουργηθεί σε μια εντελώς συμβατική σιλουέτα – στράπλες με ένα σφιχτό μπούστο, στενή μέση που καταλήγει σε μια ογκώδη φούστα – παρά το ασυνήθιστο υλικό του. Το κομμάτι, που έρχεται σε συνδυασμό με ένα αντίστοιχο headpiece, είναι στολισμένο με 3D- λουλούδια από λευκό και γαλάζιο τζιν.

Ένας γάμος με τζιν νυφικό σίγουρα προορίζεται για πολύ on-trend νύφη. Αλλά για εκείνη που θέλει κάτι ακόμα πιο avant-garde, η Diesel παρήγαγε επίσης ένα μίνι τζιν φόρεμα.

Read More

And More