“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας!! Έχω έναν γάμο μέσα Ιουνίου και είμαι αδύνατη με μέτριο ύψος, τι να βάλω?

Απάντηση
Φίλη μας μέσα Ιουνίου είναι καλοκαίρι, άρα θα βάλεις σίγουρα καποιο καλοκαιρινό look. Τώρα εξαρτάται που είναι ο γάμος. Μπορείς να φορέσεις maxi boho φόρεμα αν είναι σε κάποιο νησί, ένα mini ή midi φόρεμα αν είναι στην πόλη, μια παντελόνα με ωραίο τοπ αλλά και μία στιλάτη ολόσωμη φόρμα. Ρίξε μια ματιά στο tshopping.gr που έχει πολλές και ωραίες επιλογές.

Ερώτηση
Γεια σας, χρειάζομαι μια συμβουλή. Θα φορέσω μια ριγέ ασπρόμαυρη φούστα με μαύρο τοπ. Θέλω να φορέσω και μαυρόασπρα παπούτσια, θα είναι υπερβολικό; Σας αποστέλλω την εικόνα. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας ο συνδυασμός που σκέφτεσαι δεν είναι καθόλου υπερβολικός -αντιθέτως έχει πολύ ενδιαφέρον! Μην προβληματίζεσαι καθόλου λοιπόν, απόφυγε κοσμήματα για να μην το βαρύνεις και ολοκλήρωσε το look σου με ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν.

Ερώτηση
Αγόρασα αυτο το φόρεμα. Θέλω την πολύτιμη και πάντα καθοριστική για μένα συμβουλή σας!!!! Με τι παπούτσια, αξεσουάρ, τσάντα, μπιζού, μακιγιάζ να το ταιριάξω;;; Είναι κλειστό πάνω και ριχτό και του συνδύασα αυτή τη ζώνη γιατί μου πηγαίνει να κόβει η μέση ..σας αρέσει;;; Περιμένω όπως πάντα την απάντησή σας. Χίλια ευχαριστώ για όσες φορές με έχετε βοηθήσει, ειλικρινά σας είμαι ευγνώμων!!!!!

Aπάντηση
To φόρεμά σου μας αρέσει πολύ όπως και η ζώνη που το συνδύασες, δε μας λες όμως αν θέλεις να το φορέσεις σε κάποια συγκεκριμένη περίσταση. Σε γενικές γραμμές ταιριάζει πολύ με platform sandals, σε nude ή μαύρο αλλά και με φλατ σανδάλια. Τώρα σε αξεσουάρ δε χρειάζεται πολλά, ίσως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αν πιάσεις ponytail τα μαλλιά σου και ένα clutch σε μια απόχρωση από αυτές που έχει το ρούχο σου και φυσικό μακιγιάζ για ένα κομψό αποτέλεσμα.


Ερώτηση

Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω μια τσάντα σε φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα. Μπορείτε να με συμβουλέψετε ποιο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί πιο εύκολα; (Εκτός από μπεζ που έχω ήδη).
Ευχαριστώ

Απάντηση
Το χρώμα που θα επιλέξεις και το πόσο εύκολα θα το συνδυάσεις έχει κυρίως να κάνει με τα χρώματα που έχεις στην γκαρντρόμπα σου. Σε γενικές γραμμές πιο εύκολα συνδυάζονται τα ουδέτερα χρώματα -καφέ, μπεζ, λευκό, γκρι, μαύρο και μπλε σκούρο. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό όμως μία ωραία ιδέα θα ήταν μια σκούρη απόχρωση του κίτρινου που γενικά φέτος παίζει και στα ρούχα αρκετά και είναι το ίδιο εύκολη να την συνδυάσεις όπως μία μπεζ.


Ερώτηση

Aloha girls! Μέσα Ιουνίου έχω την βάπτιση της κόρης μου! Σκέφτομαι να φορέσω ένα midi φόρεμα για να είμαι πιο άνετη με το μωρό στην αγκαλιά! Μου αρέσουν πολύ τα cocktail dresses τύπου 50s!
Τι χρώμα θα μου προτείνατε? Είμαι μελαχρινή με σταρένια επιδερμίδα! Σκέφτηκα το λευκό αλλά έχω φόβο μην καταλήξω “νυφη”!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση

Φίλη μας συμφωνούμε στο coktail dress τύπου 50’s, είναι στιλάτο και γενικά θα είσαι και άνετη τώρα για το χρώμα το λευκό δεν είναι κακή λύση εφόσον το συνδυάσεις με παστέλ αξεσουάρ, παπούτσια και κοσμήματα αλλιώς μπορείς να αγοράσεις το φόρεμα σου σε μία pastel απόχρωση που σε κολακεύει π.χ. κοραλί ή κίτρινο.

Read More

And More