“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Καλησπέρα, σκέφτομαι να βάλω στη βάφτιση του γιου μου αυτό το φόρεμα και θα ήθελα συμβουλές για παπούτσια και αξεσουάρ..έχω nude πέδιλα αλλά μήπως κάτι σε χρώμα θα πήγαινε περισσότερο;; Ευχαριστώ

Απάντηση
Τα nude πέδιλα του ταιριάζουν πάρα πολύ αλλά αν θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι σε χρυσό ή στη μπλε απόχρωση του φορέματός σου, και να ολοκληρώσεις το look με διακριτικά κοσμήματα και ένα φωτεινό χρώμα στα χείλη -ιδανικά ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και όχι κάτι στο λαιμό.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, θέλω να φορέσω μαύρο παντελόνι με λευκή μπλούζα με δαντέλα και λεπτά τιραντάκια και να τα συνδυάσω με nude γόβες λίγο ‘παρτές’. Θέλω να σας ρωτήσω αν μπορώ να τις βάλω χωρίς καλτσάκι βράδυ και με τι πανωφόρι και κοσμήματα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων..Γιωτα 33 ετών!

Απάντηση
Φίλη μας εννοείται θα τις βάλεις χωρίς καλτσάκι τις γόβες σου και θα συμπληρώσεις το look με χρυσά κοσμήματα. Αν κρυώνεις ένα ωραίο σακάκι στους ώμους ριγμένο θα δώσει sophistiacated ύφος στην εμφάνισή σου.

Ερώτηση
Γεια σας, ειμαι 22 χρονών. Τον Ιούλιο έχω γαμο κοντινού μου προσώπου.Ο γάμος θα γίνει πάνω σε πλοίο. Έχω επιλέξει ένα μακρύ μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα με δαντέλα στο ύψος των γονάτων και στο τελείωμα. Τι χρώμα παπούτσια να επιλέξω , και τι χρώμα τσαντάκι; Σας στέλνω και μια φωτογραφία του φορέματος.

Απάντηση
Πολύ εντυπωσιακό το ρούχο σου -θα σου προτείνουμε να ολοκληρώσεις το look με ένα ζευγάρι nude, λευκά ή χρυσά πέδιλα τελείως minimal για να διατηρήσεις κομψό το look σου. Παίξε αντίστοιχες αποχρώσεις και στην τσάντα σου.

Ερώτηση
Γεια σας…τον Ιούλιο έχω έναν γάμο και έχω μια πράσινη ολόσωμη φόρμα. Με τι χρώμα παπούτσια, τσάντα κ.τ.λ. μπορώ να τα συνδυάσω? Ο γάμος είναι το απόγευμα προς βραδάκι..πως μπορώ να φτιάξω τα μαλλιά μου; (είναι σπαστά και λίγο πιο κάτω απο τους ώμους) Επείγει. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας ανάδειξε την πράσινη φόρμα σου με bronze gold πέδιλα, εντυπωσιακά λεπτά χρυσά κοσμήματα και πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα sexy ponytail με smokey eyes ή χτένισε τα σε summer wavy style.

Ερώτηση
Καλημέρα!! Στις 22 Ιουλίου έχω την ορκωμοσία μου που θα γίνει στις 7 το απόγευμα έχω ενα καφέ μπρονζέ φόρεμα τύπου αρχαιοελληνικό το οποίο είναι μακρύ και και έχει ενα σκίσιμο στο πόδι που φτάνει λίγο πιο κάτω από το γόνατο! Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο παπούτσι! Αρχικά τι χρώμα να προτιμήσω και τι στιλ?
Ευχαριστώ πολύ Χρύσα!

Απάντηση
Το φόρεμα σου ακούγεται αρκετά εντυπωσιακό οπότε λόγω ώρας και περίστασης θα σου προτείνουμε να το “ησυχάσεις” με μια πολύ απλή δερμάτινη μπαλαρίνα σε μαύρο ή nude ή εναλλακτικά ένα ζευγάρι τελείως minimal φλατ σανδάλια.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια ! Τέλος του μήνα αρραβωνιάζομαι! Σκέφτομαι να φορέσω ενα μακρύ, φλοράλ , αέρινο φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις, με πέδιλα στο χρώμα του δέρματος! Επειδή θα είναι μεσημέρι, δεν θέλω να είμαι υπερβολική! Ειμαι 1,62 και 50 κιλά. Πως σας φαίνεται η επιλογή μου;

Απάντηση
Φίλη μας συγχαρητήρια, ευχόμαστε τα καλύτερα! Λοιπόν αν κρατήσεις ήσυχο το υπόλοιπο σύνολό σου -δλδ παπούτσια, μακιγιάζ, μαλλιά και δεν προσθέσεις κοσμήματα πολύ έντονα τότε είναι super η επιλογή του φορέματος για το event. Φρόντισε για ένα ωραίο μακιγιάζ και περιποιημένα.

Read More

And More