Τα 3 jackets που πρέπει να αποκτήσεις φέτος

Ναι, έφτασε εκείνη η εποχή που νυχτώνει νωρίς, τα mini floral φορεματάκια δεν είναι τόσο Ok για το daily look σου, τα σανδάλια σου είναι λάθος επιλογή για μετά τις 18:00 και γενικά θες να πάνε όλα στο πατάρι (βαρέθηκες πια με τα καλοκαιρινά) και ήδη σκέφτεσαι τα νέα σου χειμερινά!

Δεν σε αδικώ! Άλλωστε τα χειμερινά ρούχα είναι πάντα πιο εντυπωσιακά και δημιουργούν ένα πιο stylish look. Καπέλα, γάντια, παλτό, μπότες, έχεις πολλά items να “παίξεις”. Το βασικό όμως και αυτό που είναι από τα πρώτα που θες να αποκτήσεις είναι το πανωφόρι! Jacket, γούνα, παλτό, trench coat, ζακέτα (δύο ζακέτες), τώρα είναι η ώρα που θα δεις, θα κρίνεις και θα πας να αγοράσεις.

Δεν θέλω να αγχώνεσαι, εδώ είμαστε για σένα και σου έχουμε ήδη βρει τα 3 πιο δυνατά coats για φέτος που και θα είσαι πολύ στιλάτη και θα τα βρεις παντού (και οικονομικά), αφού είναι huge trends.


1.Faux fur

H faux fur μας θυμίζει την Joan Rivers την Cruella de Vil αλλά και την Margaret Tenenbaum. Μέχρι σήμερα όμως, αφού πλέον οίκοι όπως Miu Miu, Anya Hindmarch και Dries Van Noten, μας έδειξαν γούνες με pop colors για το Φθινόπωρο. Οι αγαπημένες μας είναι αυτές με γιακά Peter Pan ή με καθόλου γιακά. Θυμήσου ότι όσο πιο bold το χρώμα, τόσο το καλύτερο.


2.Quilted jacket

Την περασμένη χρονιά όλοι καταλάβαμε ότι τα quilted jacket δεν θα τα φοράμε μόνο στο χιόνια!Φέτος η επαναφορά τους είναι μεγαλύτερη. Η Rihanna τα αποθέωσε φορώντας το maxi jacket από την Fenty x Puma collection, o Rick Ownes έδειξε μερικά φοβερά κομμάτια για φέτος ενώ ο Phillip Lim πρόσθεσε details που τα κάνουν ακόμη πιο θηλυκά! Γενικά δεν υπάρχουν κανόνες για αυτό το jacket. Mε έντονα χρώματα, μακριά ή μέχρι τη μέση, με prints, με ζώνη στην μέση, με military details ή με lux λεπτομέρειες, σίγουρα θα βρεις ένα για εσένα φέτος και θα το βρεις παντού!


3.Checked coat

Εντάξει, μία βόλτα να έχεις πάει στα αγαπημένα οικονομικά πολυκαταστήματα έχεις νιώσει-δει ότι το check έχει κάνει check in στο city style για φέτος. Αν είσαι τύπος που θέλει ένα παλτό που απλά πάει με όλα (αλήθεια σου λέω) τότε αυτό θα γίνει το επόμενο παλτό σου! Μην μείνεις στην κλασική black & white εκδοχή. Mπορείς να επενδύσεις και σε ένα με χρώμα, κόκκινο ή πράσινο!

Read More

And More