Τα 5 αγαπημένα fashion brand της Jackie O

Η Jackie O είναι ένα διαχρονικό fashion icon με αξεπέραστη αισθητική στο πέρασμα του χρόνου και έκανε εμφανίσεις που είναι κλασικά κομψές. Το style της ακόμα αποτελεί έμπνευση, έτσι κι εμείς σου βρήκαμε τα 5 fashion brand που ξεχώρισε και αγάπησε.

Πάρε ιδέες και μάθε ακόμα περισσότερα για την αγαπημένη πρώτη κυρία.

© Getty Images / Ideal Image

1. Οleg Cassini
Σαν πρώτη κυρία της Αμερική έπρεπε να συνεργαστεί με κάποιον Αμερικάνο σχεδιαστή. Με τον συγκεκριμένο είχαν τέλεια χημεία και σχεδίασε για αυτή τα πιο iconic colorful ταγιέρ που φόρεσε.

© Getty Images / Ideal Image

2. Francois Pinton
Τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ήταν σήμα κατατεθέν της και φορούσε κυρίως από το french brand Francois Pinton που της είχαν σχεδιάσει ένα συγκεκριμένο style το οποίο έμεινε στην ιστορία!

3. Gucci
H πρώην πρώτη κυρία ήταν μεγάλη fan του οίκου και φωτογραφήθηκε πολλές φορές με την τσάντα αυτή που ο οίκος μετά-ονόμασε το style αυτό σε Jackie bag.

4.Cartier
Η Jackie δέχτηκε το κλασικό Cartier tank watch το 1963 σαν δώρο και από τότε έγινε το αγαπημένο της. Το φοράει σε πολλές φωτογραφίες και ο οίκος ακόμη πουλάει αυτό το style!

5.Canfora
Η Jackie λάτρεψε αυτά τα σανδάλια που βρήκε σε ένα μικρό μαγαζί στο Capri την δεκαετία του ’60. Ο Ιταλικός οίκος σχεδίαζε μόνο χειροποίητα σανδάλια και αυτή ξετρελάθηκε με το σχέδιο που έχει την χρυσή αλυσίδα!

Κράτα το

Read More

And More