Τα 5 σουτιέν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει!

Το σουτιέν είναι από τα πιο βασικά στοιχεία στη γυναικεία εμφάνιση και απαραίτητο για να νιώθουμε όμορφες, να γεμίζουμε αυτοπεποίθηση, αλλά και να δίνουμε τέλειο shape στη σιλουέτα μας. Πόσες φορές έχεις επιλέξει ένα τέλειο look, αλλά τελικά δεν έχεις το ιδανικό σουτιέν να συνδυάσεις; Ή πόσες ακόμη φορές έχεις ντυθεί κομψά, αλλά το σουτιέν σου δεν είναι σταθερό, οι τιράντες πέφτουν και καταλήγεις να νιώθεις ανασφάλεια; Ναι, φίλη μου, το σουτιέν είναι βασικό συστατικό μιας επιτυχημένης εξωτερικής εμφάνισης (και όχι μόνο φυσικά!).

Αποφάσισα, λοιπόν, να αφιερώσω το σημερινό θέμα σε αυτά, ώστε να ανακαλύψουμε όλες ποια είναι τα πέντε σουτιέν που πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας για να είμαστε πάντα έτοιμες για οποιαδήποτε περίσταση.

Βοηθός μου σε αυτό ήταν η Τriumph και κάπως έτσι όλα έγιναν πιο εύκολα! Στο κατάστημα της Triumph εντόπισα, δοκίμασα και τελικά επέλεξα τα πέντε σουτιέν που μοιάζουν σχεδόν… μαγικά, αφού είναι ιδανικά για όλες τις φάσεις και τις περιπτώσεις.

Ένα για την κάθε ημέρα σου, ένα για σταθερό κράτημα αν έχεις μεγάλο στήθος, ένα -απαραίτητα- σέξι, ένα για τη γυμναστική σου για να προστατεύσεις σωστά το στήθος σου από τη χαλάρωση και ένα με δαντέλα (το ύφασμα συνώνυμο της θηλυκότητας και της αποπλάνησης).

Δες στο βίντεο τη Σοφία να σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο απαραίτητο “συστατικό” μιας άψογης εμφάνισης!

Make up : Μελίνα Mαρκίδη , Make up lab by Yiannis Marketakis

Read More

And More