Τα cool κορίτσια δεν χάνουν το στιλ τους ούτε στο γυμναστήριο! Τι να φορέσεις…

Τα σύγχρονα κορίτσια που αγαπάνε και προσέχουν το σώμα τους, δεν αποχωρίζονται ποτέ το στιλ τους. Οι εποχές που πηγαίναμε γυμναστήριο φορώντας ό,τι βρίσκαμε μπροστά μας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί -ευτυχώς! Το sport chic είναι πια τόσο ισχυρή τάση που δεν μας συνοδεύει μόνο στις προπονήσεις μας, αλλά και στην καθημερινότητά μας. Αν λοιπόν είσαι κι εσύ μέλος της παρέας των κοριτσιών που ντύνουν ακόμα και τις ασκήσεις τους με στιλ τότε η νέα Sportswear σειρά της Tezenis θα σε ενθουσιάσει. Φίλη μου, οι off-duty δραστηριότητές σου ποτέ δεν είχαν τόσο cool στιλ!

Mε την Tezenis μπορείς να είσαι κομψή και in fashion ακόμα και στις στιγμές προς και μετά το γυμναστήριο χάρη στη νέα αναβαθμισμένη συλλογή Sportswear, που εστιάζει περισσότερο στη θηλυκότητα και τις τελευταίες τάσεις. Τώρα οι πολύ προηγμένες tech υφές γίνονται μοδάτες χάρη στο πιο stylish design.

Mπλούζες, microfiber top και leggings που διανθίζονται με 3D πεταλούδες, πολύχρωμα μοτίβα, spotted effects, φωτεινές φλούο αποχρώσεις και cool λεπτομέρειες συνθέτουν μια συλλογή ιδανική για μοντέρνα κορίτσια που δεν θέλουν να χάνουν το στιλ τους καμία ώρα της ημέρας.

Φτιαγμένη για active δραστηριότητες, ιδανική για τις χαλαρές στιγμές του Σαββατοκύριακου, η sportswear αυτή συλλογή έρχεται ως μια φρέσκια πρόταση από την Τezenis για να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα ακόμα και του πιο ιδιότροπου fashion girl.

Εμπνευσμένη από το στιλ των It -girls για τις Τezenis fans!





See you at the gym, girl!

Read More

And More