Τα layering της νέας σεζόν από τον οίκο Valentino που πρέπει να δοκιμάσεις

Ήταν μόλις εχθές που σου έγραψα για τη νέα Pre-Fall συλλογή του οίκου Valentino για το 2017! Όπως σου είχα αναφέρει, ήταν αρκετά ανατρεπτική σε ένα daywear ύφος που πραγματικά άξιζε την προσοχή μας. Κοιτάζοντας αναλυτικά την collection παρατήρησα τα νέα layering που προτείνει ο σχεδιαστής Pierpaolo Piccioli και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες ένα – ένα τα tips…

Bustier + Φόρεμα
Αν έχεις ένα φόρεμα που το φοράς ξανά και ξανά και το έχεις βαρεθεί κάπως, πάρε ιδέες από τον οίκο Valentino ώστε να κάνεις το σωστό upgrade. Φόρεσε ένα crop τοπ ή ένα bustier από πάνω και… καθάρισες! Είμαι σίγουρη ότι θα αγαπήσεις αυτό το layering…

Πουλόβερ + Πουκάμισο
Ντάξει, ίσως να μην σου κάνει και τόση εντύπωση ή να το έχεις δοκιμάσει κάποια στιγμή στο παρελθόν. Σου προτείνω όμως να συνδυάσεις ένα crop πουλόβερ σε loose γραμμή με ένα printed πουκάμισο. Ιδανικά φόρεσε από κάτω μια παντελόνα για πιο στιλάτο αποτέλεσμα.

Τοπ + Φόρεμα
Αν έχεις ένα strapless φόρεμα αλλά θέλεις να το αναδείξεις με ένα διαφορετικό και στιλάτο τρόπο, τότε πρόσθεσε από μέσα ένα tshirt ή ακόμα κι ένα τοπ με μακρύ μανίκι. Αυτό το tip θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα σε διατηρήσει λίγο πιο ζεστή ειδικά αυτούς τους μήνες.

Πουκάμισο + Lingerie φόρεμα + Παλτό
Η αλήθεια είναι ότι είχαμε συνηθίσει το lingerie φόρεμα με ένα tshirt από μέσα. Τώρα ο οίκος Valentino σου προτείνει να το συνδυάσεις με ένα lady like πουκάμισο και να ολοκληρώσεις με ένα παλτό ή ένα μαντό. Είμαι σίγουρη πως έχεις και τα τρία κομμάτια στην ντουλάπα σου.

Κάνε κλικ εδώ και δες φωτογραφίες και video από το catwalk

Read More

And More