Τι φόρεσε η Τάμτα;

Η Τάμτα πάντα σε συνεργασία με τη στιλίστριά της Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, έλαμψε στις πρόσφατες εμφανίσεις του talent show X- Factor και έκλεψε τις εντυπώσεις σε ένα concept με ροζ και φούξια αποχρώσεις από το look μέχρι το make-up που υπογράφει η Άντζελα Περδικομάτη αλλά & τα μαλλιά που υπογράφει ο Τομ Ζώης.

Η πρώτη εμφάνιση έγινε στα γυρίσματα του BOOTCAMP στα Ιωάννινα για το X-FACTOR με ένα Maxi Tank Dress σε συνδυασμό του athletic & girly style . To outfit είναι special edition από τη συλλογή “alexSANDra on the beach” by Alexandra Katsaiti και συνδυάζει τρυπητό τοπ ενσωματωμένο με τούλινη φούξια φούστα.

Στη δεύτερη εμφάνισή της στην έναρξη των γυρισμάτων για το «4 chair challenge» του X-FACTOR φόρεσε ένα baby pink mini vinyl φόρεμα-γιλέκo από τη συλλογή “alexSANDra on the beach” by Alexandra Katsaiti σε ένα total pink look από το χρώμα των μαλλιών, του κραγιόν, των παπουτσιών αλλά και των δαχτυλιδιών από την σχεδιάστρια Lito.

Στην τρίτη εμφάνισή στο «4 chair challenge” του X-FACTOR και στη διαδικασία της επιλογής της ομάδας της «Κορίτσια 16-24» φόρεσε ένα fluo mini strapless dress από τη συλλογή του Βασίλη Ζούλια σε ένα pink princess concept με τιάρα στα μαλλιά, κοσμήματα SWAROVSKI και παπούτσια Christian Louboutin –Enny di Monaco

Read More

And More