Τι προτείνει ο Ralph Lauren για την Άνοιξη του 2018; Δες τη νέα του συλλογή

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη συνεχίζεται και εχθές είχε την τιμητική του ο Ralph Lauren. Ο Αμερικάνος σχεδιαστής επέλεξε τα διασημότερα μοντέλα να παρουσιάσουν τη νέα του συλλογή, όπως Bella Hadid, Kendall Jenner, Elsa Hosk, κεντρίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των media.

Όπως σε κάθε catwalk, έτσι και σε αυτό, σου έχω τις απαραίτητες πληροφορίες που οφείλεις να γνωρίζεις για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του Ralph Lauren. Πάμε να δούμε…

Ο οίκος λανσάρει το καρό γκρι μοτίβο. Όχι μόνο σε masculine chic looks για κάθε μέρα, αλλά και σε μεταλλικά gowns που έχουν τη γραμμή των slip dress.

Έντονο ήταν και το στοιχείο των ασπρόμαυρων αντιθέσεων. Το είδαμε σε κοστούμια, πάλι σε masculine ύφος, καθώς και σε mini φορέματα δημιουργημένα από δέρμα.

Ο Ralph Lauren έδωσε βάση στα ιδιαίτερα πανωφόρια. Είδαμε puffer coats, biker jackets και παλτό, πότε σε γκρι, πότε σε μαύρο και πότε σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Επίσης, ένα από τα χρώματα που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν το κόκκινο. Το είδαμε κυρίως σε βραδινά gowns από τούλι και vinyl, ακόμα και μετάξι!

Η Kendall Jenner φόρεσε ένα εντυπωσιακό gown με αντιθέσεις του κίτρινου και του μαύρου, δημιουργημένο από τούλι και σατέν.

Read More

And More