Το 1 και μοναδικό μυστικό που πρέπει να ξέρεις για να δείχνεις καλύτερη στα τζιν σου!

Αν κάναμε μια γυναικεία δειγματοληπτική έρευνα με θέμα το ποια εμπειρία αγορών θεωρούν ότι είναι η πιο ενοχλητική, βάζουμε στοίχημα ότι θα ήταν αυτή του τζιν. Για όλες τις γυναίκες, όλων των τύπων σώματος, το jean shopping μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ενοχλητικό. Είναι δύσκολο να βρεις εκείνο που ταιριάζει σωστά σε όλες τα σημεία του σώματος, και μερικές φορές ακόμη και όταν το κάνουν, για κάποιο λόγο η τελική εικόνα δεν είναι καλή.
Με βάση λοιπόν τη δική μας ενδυματολογική εμπειρία σε σχέση με τα τζιν, έχουμε καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα: Υπάρχει μόνο ένα είδος τζιν που δείχνει καλά σε όλες…

Αν σε ενδιαφέρει λοπόν να δείχνεις καλύτερη μέσα στο τζιν σου, δοκίμασε αυτό το τέχνασμα: Επένδυσε σε ένα καλό, ψηλόμεσο τζιν. Από τα petite κορίτσια μέχρι τα ψηλά ή εκείνα με καμπύλες τα ψηλόμεσα τζιν είναι εκείνα που δείχνουν πιο κολακευτικά.

Ο λόγος; Αγκαλιάζουν τους γοφούς σου στις σωστές θέσεις και να κάνουν τη μέση σου να δείχνει μικρότερη, καταπολεμ ώντας το muffin effect, κολακεύοντάς σε όλες τις σωστές θέσεις, και αδυνατίζοντάς σε την ίδια στιγμή!

Read More

And More